Adı Efsane 16. bölüm fragmanında Tarık takımı toparlayabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 16. bölüm fragmanında Tarık takımı toparlayabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 17:20

Adı Efsane yayınlanan 16. bölüm fragmanıyla izleyicilerine yine heyecan dolu bir bölüm yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Adı Efsane yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Tarık, takımı bir arada tutmayı başarabilecek mi? İşte, Adı Efsane 16. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının büyük bir hevesle takip edilen hareketli dizisi Adı Efsane yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Heyecan dolu dizi Adı Efsane yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Kıvanç tarafından bir seçim yapmaya zorlanan Hakan kontrolünü kaybeder. İşte, Adı Efsane yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Kıvanç tarafından bir seçim yapmaya zorlanan Hakan kontrolünü kaybeder. Kıvanç’a zarar veren Hakan, nezarete girer. Yarı final maçı yaklaşmaktadır; Tarık, bir yandan takımını maça hazırlamak, diğer yandan da Hakan’ı içine düştüğü durumdan kurtarmak zorundadır. Melis, Hakan’la aralarına giren her kimse öğrenmeye kararlıdır…

Takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan Hakan’ı, arkadaşları yalnız bırakacak mı? Hakan, yaptığı seçimin bedelini nasıl ödeyecek? Melis, Hakan’la ikisini ayıranın babası olduğunu öğrenecek mi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tarık cephesinde işler iyice karışır. Bir tarafta takımın akıbeti, diğer yanda mahkemenin atadığı sosyal hizmetler görevlisinin vereceği rapor. Kızlarını alabilmek için, takımı bir arada tutması ve Melis’le arasını düzeltmesi gerekmektedir. Bahar, Tarık’ın hayatında yeri olmadığına karar vermiştir. Hakan’la Tarık’ın arası giderek açılır. Hakan, Tarık’la Melis arasında sıkışıp kalmıştır… Tarık, kızlarının velayetini alabilmek için sosyal güvenlik uzmanını ikna edebilecek mi? Hakan, Tarık’ı mı yoksa Melis’i mi tercih edecek? 

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

BAKMADAN GEÇME!