Adı Efsane 15. bölüm fragmanında Melis'in hamlesi ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 15. bölüm fragmanında Melisin hamlesi ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 18:06

Adı Efsane yayınlanan 15. bölüm fragmanıyla oldukça duygusal bir bölüm yaşatacak. Kanal D ekranlarının hareketli ve heyecanlı dizisi Adı Efsane yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Hakan, Tarık’la Melis arasında sıkışıp kalmıştır. İşte, Adı Efsane yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının soluksuz takip edilen heyecan seviyesi yüksek dizisi Adı Efsane yeni bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek. Sevilen dizi Adı Efsane yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Tarık cephesinde işler iyice karışır. İşte, Adı Efsane 15. bölüm fragmanı.

Tarık cephesinde işler iyice karışır. Bir tarafta takımın akıbeti, diğer yanda mahkemenin atadığı sosyal hizmetler görevlisinin vereceği rapor. Kızlarını alabilmek için, takımı bir arada tutması ve Melis’le arasını düzeltmesi gerekmektedir. Bahar, Tarık’ın hayatında yeri olmadığına karar vermiştir. Hakan’la Tarık’ın arası giderek açılır. Hakan, Tarık’la Melis arasında sıkışıp kalmıştır… Tarık, kızlarının velayetini alabilmek için sosyal güvenlik uzmanını ikna edebilecek mi? Hakan, Tarık’ı mı yoksa Melis’i mi tercih edecek? 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tarık, Hakan ve Fiko’nun yaptığı hatanın faturasını bütün takıma kesmeye kararlıdır. Takımla ilgili başka planları vardır artık. Fiko, kendisi yüzünden arkadaşlarının başının yanmasına engel olmaya çalışır. Melis, Bahar’la Tarık arasındaki ilişkiyi kabul etmek istemez ve Tarık’a baskı yapar. Baba kızın arasını düzeltmek isteyen Hakan, Melis’i ikna etmeye çalışırken Tarık’la tekrar karşı karşıya geleceğinden henüz habersizdir…  Melis, Tarık’ın Bahar’la olan ilişkisini kabullenebilecek mi? Fiko, Tarık’ın onları affetmesini sağlayabilecek mi?

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!