Adı Efsane 12. bölüm fragmanında Tarık'tan büyük hata!

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 12. bölüm fragmanında Tarıktan büyük hata
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 11:38

Adı Efsane 12. yeni bölüm fragmanında Seçil için zor, Tarık ve Bahar için ise etkileyici dakikalar izleyicilerle buluşuyor. Kötü günler geçiren Bahar ve Tarık, Adı Efsane 12. bölüm fragmanında dans ederek bu kötü günleri unutmak istemektedir. Adı Efsane 12. bölüm fragmanında güzel bir müzik eşliğinde dans eden ikili, Seçil tarafından izlendiklerinin farkında değildir. İşte, Seçil'in gizlediği o anlar ve verdiği tepki

Haberin Devamı

Adı Efsane 12. bölüm fragmanında romantik bir dans içerisinde olan Tarık ve Bahar, kendilerini gizliden gizliye izleyen birisi olduğunu fark etmemiştir. Adı Efsane 12. bölüm fragmanında Tarık'ın Bahar ile birlikte dans ettiğini gören Seçil, beklemediği bir yerden vuruluyor. İkiliyi dans ederken gören  Seçil, ne yapacağını bilemez. Peki, Adı Efsane 12. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, dizinin yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar ve daha fazlası

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Adı Efsane 12. Bölüm Fragmanı Yayında! Tarık ve Bahar'ın romantik dansını gören Seçil, yıkılıyor! Peki Seçil'in tepkisi ne olacak?

Tarık ve Bahar, tekrardan birbirlerine yakınlaşmaya başlar. İkili başbaşa evde zaman geçirirken, müzik çalmaya başlar ve Tarık, Bahar'ı dansa kaldırır. Dans etmeye başlayan Tarık ve Bahar, yaşadıkları tatsız olayları geride bırakırlar.

Haberin Devamı

Tarık'a sürpriz yapmak için sevinçle eve gelen Seçil, Tarık ve Bahar'ı dans ederken görünce gözlerine inanamaz. İkiliyi başbaşa gören Seçil'in sevinci ise uzun sürmez. 

Dansın etkisiyle, birbirlerine yakılaşan Tarık ve Bahar arasında romantik dakikalar yaşanmasına neden olur.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Tarık, kızlarının okuduğu kolejden gelen koçluk teklifi sonrasında bir karar vermek zorundadır. Melis, “ya takımın ya biz” diyerek babasına baskı yapmaktadır. Hakan, Melis’in asıl derdinin kendisiyle olduğunun farkındadır. Melis’in karşısına çıkıp gerçekleri tokat gibi yüzüne çarpar. Fiko kendini toparlamaya çalışır, artık çok daha büyük hedefleri vardır… Öte yandan Seçil'in, Tarık'ın hayatına müdahale etmesi devam eder. Kıvanç'ın okul müdürü ile konuşup Tarık'a koçluk teklifini götürmesini sağlar. Tarık, bu durumdan habersiz anlaşma masasına oturur. Peki, Tarık anlaşmayı kabul edecek mi? Çocukları gibi sevdiği takımı bırakacak mı? Seçil planında başarılı olacak mı? Hakan, Melis ile son bir kez daha yüzleşiyor. Sibel'in öpücüğünden sonra uzaklaşan Melis'e geçekleri anlatıyor. Kafası karışan Melis, Hakan'dan uzak mı duracak? yoksa, ona güvenip aşkına sahip mi çıkacak? Adı Efsane 11. Bölüm 8 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!