Adı Efsane 11. bölüm 2. fragmanında Tarık anlaşma masasında

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 11. bölüm 2. fragmanında Tarık anlaşma masasında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 08:17

Adı Efsane dizisinin 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak olan Adı Efsane yeni bölümünde çok daha iyi yaşam şartlarına sahip olma ihtimali ayağına gelen Tarık, anlaşma masasına oturuyor. Melis ve Hakan yüzleşiyor. Tarık, Kıvanç'ın okuluna basketbol koçu olarak transfer mi oluyor? İşte, Adı Efsane yeni bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının izleyiciler tarafından soluksuz takip edilen hareketli dizisi Adı Efsane yayınlanany eni bölüm fragmanıyla izleyicilerine bomba gibi geçen dakikalar yaşatacak. Sevilen dizi Adı Efsane yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde izleyiciler şoke olacak. Yeni bölümde Melis, “ya takımın ya biz” diyerek babasına baskı yapmaktadır. İşte, Adı Efsane yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Tarık, kızlarının okuduğu kolejden gelen koçluk teklifi sonrasında bir karar vermek zorundadır. Melis, “ya takımın ya biz” diyerek babasına baskı yapmaktadır. Hakan, Melis’in asıl derdinin kendisiyle olduğunun farkındadır. Melis’in karşısına çıkıp gerçekleri tokat gibi yüzüne çarpar. Fiko kendini toparlamaya çalışır, artık çok daha büyük hedefleri vardır… Öte yandan Seçil'in, Tarık'ın hayatına müdahale etmesi devam eder. Kıvanç'ın okul müdürü ile konuşup Tarık'a koçluk teklifini götürmesini sağlar. Tarık, bu durumdan habersiz anlaşma masasına oturur. Peki, Tarık anlaşmayı kabul edecek mi? Çocukları gibi sevdiği takımı bırakacak mı? Seçil planında başarılı olacak mı? Hakan, Melis ile son bir kez daha yüzleşiyor. Sibel'in öpücüğünden sonra uzaklaşan Melis'e geçekleri anlatıyor. Kafası karışan Melis, Hakan'dan uzak mı duracak? yoksa, ona güvenip aşkına sahip mi çıkacak? Adı Efsane 11. Bölüm 8 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tarık çocukların dengesinin bozulduğunun farkındadır; ama, takımının dağılmasına seyirci kalmaya hiç niyeti yoktur. Bahar ise, bir tercih yapmak zorunda kalmıştır. Tarık’ın karmakarışık dünyasına dâhil olmayı göze almışken artık ondan uzak durması gerekmektedir. Melis ve Hakan aralarındaki mesafeleri kapatmaya ilk defa bu kadar yaklaşmışlardır. 

Bahar, Tarık'tan vaz geçecek mi? Hakan, Melis’le işleri yoluna koyabilecek mi? 

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!