ADA ERMA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Gazze konuşması ile duygulandırdı... İşte 49. Pantene Altın Kelebek Ödülü'nü kazanan Ada Erma'nın hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

ADA ERMA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA Gazze konuşması ile duygulandırdı... İşte 49. Pantene Altın Kelebek Ödülünü kazanan Ada Ermanın hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2023 02:12

49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde en iyi çocuk oyuncu ödülünü Ada Erma kazandı. Kulüp dizisi ile ilk ödülünü alan çocuk oyuncu Ada Erma'nın hayatı, ödül töreninde yaptığı duygusal Gazze konuşmasıyla dikkat çekti. Eline çizdiği dünya resmi ile Gazze'de hayatını kaybeden çocukları da anarak konuşma yapan Erma, sosyal medyanın da gündemine geldi. Kesişme, Üç Kuruş Yalancılar ve Mumları adlı film ve dizilerde rol alan Ada Erma, reklam filmlerinde de yer aldı. Genç yaşına rağmen performansıyla adından söz ettiren Erma İstanbul'da dünyaya geldi. Peki, Ada Erma kimdir, kaş yaşında? İşte, 49. Pantene Altın Kelebek Ödülü'nü kazanan Ada Erma'nın hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılar.

Haberin Devamı

Ada Erma kimdir, sorusu Altın Kelebek Ödülleri ile gündeme geldi. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan, Türkiye’nin en uzun soluklu ödül organizasyonu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez düzenlendi. Görkemli gecede Kulüp dizisi ile en iyi çocuk oyuncu ödülünü Ada Erma aldı. 2016 yılında dünyaya gelen Erma, reklam filmiyle oyunculuğa başladı. İşte, Ada Erma'nın hayatı hakkında bilgiler.

ADA ERMA KİMDİR?

Ada Erma 2016 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2021 yılında reklam filmiyle oyunculuğa başlayan çocuk oyuncu Ada Erma Kesişme, Üç Kuruş Yalancılar ve Mumları adlı film ve dizilerde yer almıştı.

Oynadığı Reklamlar: 

Johnsons Reklam 2021

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Yalancılar ve Mumları (Sumru Bilgin, TV Dizisi 2021)

Üç Kuruş (TV Dizisi 2022)

Yaratılan (TV Dizisi 2022)

Kesişme (Sinema Filmi 2021)

Kulüp

Haberin Devamı

ADA ERMA'DAN DUYGULANDIRAN GAZZE KONUŞMASI

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü 'Kulüp' dizisindeki rolü ile Ada Erma'nın oldu. Eline çizdiği dünya resmi ile Gazze'de hayatını kaybeden çocukları da anarak duygulandıran bir konuşma gerçekleştirdi:

"Ben bugün elime bir dünya çizerek geldim. Bu dünya sizin bildiğinizden çok farklı bir dünya. Bu dünya yemyeşil. Okyanuslar masmavi. Çocuklar yemyeşil sokaklarda hayvanlarla özgürce koşup eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgür, kadınlar güçlü... bu ödülü çocukların ölmediği bir dünyada almak isterdim ama.. bu dünyayı eline çizen tüm çocuklarla beraber dünya güzelleşecek, buna yürekten inanıyorum."

BAKMADAN GEÇME!