96 Saat filmi konusu nedir, nerede çekildi? 96 Saat oyuncuları ve karakterleri

Güncelleme Tarihi:

96 Saat filmi konusu nedir, nerede çekildi 96 Saat oyuncuları ve karakterleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2022 12:55

2008 yapımı bir aksiyon filmi 96 Saat ekranlara geliyor. Orjinal adı "Taken" olan filmde Paris'te Arnavut bir fuhuş çetesi tarafından kaçırılan bir Amerikalı kız ve onu kurtarmaya çalışan eski ajan babasının hikayesini anlatıyor. İşte, 96 Saat filmi konusu ve oyuncuları...

Haberin Devamı

Aksiyon film türündeki 96 Saat televizyonda izleyicisiyle buluşuyor. Filmin büyük bir kısmı Paris'te çekilmiştir. Yönetmenliğini Pierre Morel'in, senaryo yazarlığını Luc Besson'un üstlendiği filmin oyuncuları arasında Liam Neeson, Famke Janssen gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

96 SAAT FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kızının kaçırılışını cep telefonu bağlantısında, hiçbir şey yapamadan dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kabus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryan’ın başına gelir. Genç kadınları satan bir çetenin elinden kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman vardır. Ancak Bryan’ın çözmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeles’ta, kaçırılan kızının ise Paris’te olmasıdır. Üstelik kızını kurtarabilmesi için önünde sadece 96 saat vardır.

Haberin Devamı

96 SAAT OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Pierre Morel'in, senaryo yazarlığını Luc Besson'un üstlendiği filmin oyuncuları arasında Liam Neeson, Famke Janssen ve Maggie Grace yer almaktadır.

96 SAAT FİLMİ OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Liam Neeson – Bryan Mills

Maggie Grace – Kim Mills

Famke Janssen – Lenore

Xander Berkeley – Stuart

Katie Cassidy – Amanda

Olivier Rabourdin – Jean-Claude

Holly Valance – Sheerah

Jon Gries – Casey

David Warshofsky – Bernie

Nathan Rippy – Victor

Camille Japy – Isabelle

Nicolas Giraud – Peter

Gérard Watkins – Saint Clair

BAKMADAN GEÇME!