4N1K İlk Aşk 9. bölüm fragmanı yayınlandı | Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

4N1K İlk Aşk 9. bölüm fragmanı yayınlandı | Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 16:59

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar gibi isimlerin yer aldığı 4N1K İlk Aşk, bu hafta 9. bölümüyle ekranlarda olacak. Yeni bölüm öncesi yayınlanan ve pek çok ipucu veren fragman, yeni bölümün oldukça haraketli geçeceğinin sinyallerini verdi. Peki, 4N1K İlk Aşk'ın 9. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm fragmanında neler var?

Haberin Devamı

4N1K İlk Aşk'ın merakla beklenen 9. bölümüne ait ilk fragman diziseverlerle paylaşıldı. Cuma akşamları ekranlara gelen 4N1K İlk Aşk dizisi, 7 Eylül akşamı 9. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. İşte, 4N1K İlk Aşk 9. bölüm fragmanı...

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın "4N1K" kitabından uyarlanan 4N1K İlk Aşk dizi bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Yeni bölüme kısa bir süre kala yayınlanan fragman diziseverler tarafından araştırılıyor. İşte, 4N1K İlk Aşk 9. bölüm fragmanı...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

4N1K İlk Aşk'ın geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 8. bölümünde; Yaprak'ın başı ailesi ile fena dertte! İstanbul'dan ayrılma kararı alan aileyi durdurmak için herkes seferber oluyor. Devamsızlık olayı Yaprak’ın başına feci dert açar. Son dakika raporu bulup olayı çözmüş olsalar da Yaprak babasını bir türlü ikna edemez.

Haberin Devamı

Babası Antalya’ya gitme kararı alır. Bir yandan çete diğer yandan Barış, Yaprak’ın babası Taner’i vazgeçirmekten her yolu denerler. Ece, babasına okuldan ayrılacağını söyler. Tek bir şartla kalacaktır, babası annesine dönmeyi kabul ederse. Babası da bunun karşılığında Ece’den Sinan’la bir daha görüşmemelerini ister.

Barış, Yaprak’ın babasını ikna etme yolu bulmuştur, üstelik bu bahane ile sürekli Yaprak’la da birlikte olabilecektir. Sürekli Barış’ın yoluna çıkmasından sıkılan Ali, onu buluşmaya çağırır. Barış Ali’yi korkaklıkla suçlarken, Ali ise ondan Yaprak’ı en az kendisi kadar sevdiğini ispatlarsa aradan çekileceğini söyler. Günlüğü Ela Öğretmene vermeye karar veren Yaprak onu bir kafeye buluşmaya çağırır. Barışla birlikte buluşma yerine giderler ancak her ikisi de Ali’nin onları takip ettiğinden haberleri yoktur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!