4N1K filminin oyuncuları kimdir? İşte 4N1K filminin oyuncu kadrosu ve konusu

Güncelleme Tarihi:

4N1K filminin oyuncuları kimdir İşte 4N1K filminin oyuncu kadrosu ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2019 20:54

Genç yazar Büşra Yılmaz'ın kitabıdan uyarlanan 4N1K, beyaz perdenin ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. 4N1K filminin oyuncu kadrosu genç yıldızlardan oluşuyor. Peki, 4N1K filminin oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Deniz Coşkun'un senaryoya uyarlayıp yönettiği 4N1K filminin başrollerinde Gözde Mutluer, Burak Yörük, Sina Özer, Hasan Denizyaran ve Cemrehan Karakaş yer alıyor. 2016 yılında vizyona giren 4N1K filmi, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kuran Yaprak’ın çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

4N1K KONUSU

Yaprak, çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında, 5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali, Sinan, Gökhan, ve Oğuz'dan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur.

Bir gün, bu dünya gizemli bir biçimde hayatına giren Barış'ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızların dünyasına bir keşfe çıkarır… Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir 'Masal Prensi'ni, ya da 'Gamzeli Kahraman'ı seçecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!