3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte 3 Adam konukları

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler İşte 3 Adam konukları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 09:40

3 Adam'ın bu haftaki konukları programın sosyal medya hesabı ve yayınlandığı kanal üzerinden duyuruldu. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumuyla gerçekleşen 3 Adam’ın yeni bölümünde son dönemin popüler isimleri var. Peki, Fazla Gurur Kalbe Vurur, Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlası ile ekran başındakileri kahkahaya boğan 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

Haberin Devamı

3 Adam macerası için heyecanlı bekleyiş sürerken sevilen talk show programının konukları netleşti. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumuyla gerçekleşen 3 Adam’ın yeni bölümünde müthiş konuklar ve kahkaha dolu skeçler var. Peki, Fazla Gurur Kalbe Vurur, Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlası ile ekran başındakileri kahkahaya boğan 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

Sevilen talk show programı 3 Adam, son haftalarda olduğu gibi erken saatlerde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Yeni sezonda yenilenmiş formatıyla ekran macerasını sürdüren 3 Adam’ın bu haftaki bölümünde yine çok eğlenceli, yine çok renkli ünlü simalar yer alacak. Her hafta sinema ve müzik dünyasının sevilen isimlerini ekran başındakilerle buluşturan talk show programı, Fazla Gurur Kalbe Vurur, Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlası ile keyifli anlar yaşatacak. Peki, 3 Adam konukları kimler?

Haberin Devamı

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu 3 Adam, bu hafta son dönemin en çok konuşulan isimlerini stüdyosunda ağırlıyor. Yeni sezonda skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyen genç yeteneklere bir fırsat veren 3 Adam’a bu hafta en sevilen aşk şarkılarını seslendiren Hakan Altun, 2 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşacak olan "Görümce" dizisinin başrolleri; Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece konuk olacak.

GEÇEN HAFTANIN KONUKLARI

Son bölümü 23 Kasım’da yayınlanan 3 Adam’a geçen hafta O Ses Türkiye jüri üyesi Hadise, Okyanus şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Derya Uluğ, Çakallarlar Dans 4 filminin oyuncularından Şevket Çoruh ve İlker Ayrık konuk oldu. Programın ilerleyen saatlerinde Acun Ilıcalı da konuklar arasında yer aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!