3 Adam'ın bu haftaki konukları belli oldu! İşte 3 Adam 22 Şubat konukları

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları belli oldu İşte 3 Adam 22 Şubat konukları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 19:39

3 Adam'ın bu haftaki konukları birçok programın takipçisi tarafından merak konusu olmuştu. Tv8 ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen eğlenceli ve komik talk show programı 3 Adam bu akşam ekranlarda olacak. Sevilen programın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde keyifli dakikalar yaşanacak. Peki, 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte detaylar.

Haberin Devamı

3 Adam yeni bölümü için meraklı bekleyiş sürüyor. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un eğlenceli sunumuyla fark yaratan talk show programı 3 Adam, bu akşam yepyeni skeçleri ve sevilen isimleriyle izleyici karşısına çıkacak. 'Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlasını içerisinde barındıran 3 Adam, bu akşam saat 20.00’de ekranlarda olacak. Peki, bu haftanın konukları kimler?Yeni sezonda skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere fırsat sunan 3 Adam’a bu hafta Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin konservatuvar bölümünde birlikte eğitim alan ve o günden bugüne yakın arkadaş olan Ezgi Moda ve Enis Arıkan konuk olacak.  

Geçtiğimiz hafta 15 Şubat’ta izleyicileriyle buluşan 3 Adam’a babası Rutkay Aziz'in izinden giden tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay,  Türk yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ve Model grubuyla gönülleri fetheden ancak müzik dünyasındaki yoluna tek başına devam eden Fatma Turgut konuk oldu.

BAKMADAN GEÇME!