Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu (21 Şubat)? İşte Seda Sayan ile Yemekteyiz kazananı ve puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu (21 Şubat) İşte Seda Sayan ile Yemekteyiz kazananı ve puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2020 19:42

Seda Sayan'ın sunumu ile ekranlara gelen Yemekteyiz'de haftanın finali cuma akşamı gerçekleşti. İlgi gören yarışmanın final akşamında Seda Sayan ve rakiplerinden en çok puanı alan isim, para ödülünü kazanarak haftanın birincisi seçildi. Alper Bey'in evine konuk olan  yarışmacılar, verdikleri puanlarla Yemekteyiz haftanın kazananını belirledi. Peki, 21 Şubat Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? İşte, izleyenler tarafından merakla araştırılan Seda Sayan ile Yemekteyiz kazananı ve puan durumu.

Haberin Devamı

17 21 Şubat haftası Yemekteyiz birincisi cuma akşamı yapılan puanlamanın ardından belli oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan Seda Sayan ile Yemekteyiz'de 21 Şubat final günü Alper Bey, iddialı bir menü ile konuklarını ağırladı. Seda Sayan'ın da oylarının etkili olduğu yarışmada, ilerleyen dakikalarda en fazla puanı alarak haftanın kazananı belirlendi. İşte, 21 Şubat Yemekteyiz kazananı ve en fazla puanı alan yarışmacı.

21 ŞUBAT YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Yemekteyiz haftanın finalinde Alper Bey, gün boyunca iddialı bir menü hazırlamak için mutfakta zamanla yarıştı. Yarışmacıların verdikleri puanın ardından Seda Sayan da puanını açıkladı. Böylece haftanın birincisi belli oldu. Yemekteyiz'in 17 21 Şubat haftasında  en fazla puanı alan isim Birgül Hanım oldu. Böylece Birgül Hanım 10 bin TL'yi almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

 HAFTANIN PUANLAMASI NASIL ŞEKİLLENDİ? 

1. gün yarışmacısı: Nergis Coşkun 14 puan + Seda Sayan'ın verdiği puan 6=20

2. gün yarışmacısı: Birgül Akalan 14 puan + Seda Sayan'ın verdiği puan 8=22

3. gün yarışmacısı: Sultan Öksüz 10 puan + Seda Sayan'ın verdiği puan 5=15

4. gün yarışmacısı: Semra Avcı 11 puan + Seda Sayan'ın verdiği puan 5=16

5. gün yarışmacısı: Alper Yetkin 11 puan + Seda Sayan'ın verdiği puan 5=16

BAKMADAN GEÇME!