14-18 Ocak Yemekteyiz yarışmacıları kimler?

Güncelleme Tarihi:

14-18 Ocak Yemekteyiz yarışmacıları kimler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2019 16:04

Yemekteyiz’in macerası kaldığı yerden devam ediyor. Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği Yemekteyiz’de her hafta bambaşka isimler mücadele ediyor. Peki, 14-18 Ocak Yemekteyiz yarışmacıları kimler? İşte, Yemekteyiz’in bu haftaki yarışmacıları…

Haberin Devamı

Yemekteyiz yarışması hem formatı hem de yarışmacılarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Türkiye’deki geleneksel lezzetlerin de tanıtıldığı Yemekteyiz’de birbirinden ilginç anlar yaşanabiliyor. Peki, hafta içi her gün 15.15’te izleyici karşısına çıkan Yemekteyiz’in bu haftaki yarışmacıları kimler?

14- 18 OCAK YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

YELİZ ODABAŞ KİMDİR?

Yemekteyiz’in bu haftaki ilk yarışmacısı Yeliz Odabaş oldu. Aslen Artvinli ve 37 yaşında olan Yeliz Odabaş’ın 2 çocuğu var. Genç yaşlarda çalışma hayatına atılan Yeliz Hanım, satış sorumlusu olarak çalışıyor.

AYŞEGÜL KILIÇ KİMDİR?

Yemekteyiz'in 15 Ocak tarihli ikinci yarışmacısı Ayşegül Kılıç oldu. 28 yaşında ve yatırım uzmanı. Aslen Diyarbakırlı olan Ayşegül Kılıç, kendisini tanıttığı anlarda en büyük tutkusunun yemek yapmak, müzik dinlemek ve tenis olduğunu söyledi.

SEFER ONURSAL KİMDİR?

Yemekteyiz'de hünerlerini sergileyecek olan Sefer Onursal, turizmci ve 53 yaşında. Yarışmanın ilk günün diğer yarışmacıları bir hayli zorlayan Sefer Onursal’ın menüsü merakla bekleniyor.

MERYEM DÜNDAR KİMDİR?

Haberin Devamı

Aslen Maraşlı olan Meryem Dündar, 54 yaşında. 3 çocuk annesi olan Meryem Hanım bir dönem çalışmış olsa da aslında ev hanımı. Mutfak tecrübesine güvenen Meryem Hanım boş zamanlarında dikiş nakış kurslarına gidiyor.

SİBEL KIRLI KİMDİR?

5 yıllık evli ve 2 çocuk annesi olan Sibel Kırlı, 43 yaşında. Daha önce hiç çalışmadığını söyleyen Sibel Kırlı, kendini alışveriş tutkunu olarak tanımlıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!