Teknede hareketli gün

Güncelleme Tarihi:

Teknede hareketli gün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2004 00:28

Serdar Bilgili, kızı Lal’in adını verdiği muhteşem teknesiyle Bodrum sahillerinde geçirdi geçtiğimiz haftayı. Teknesinde ünlü teknik direktör Mustafa Denizli’yi de konuk eden Bilgili, bir ara İber Otel’in iskelesinden de botla manken Duygu Ulaş’ı aldırdı.

Teknede ağırladığı, poz poz da fotoğrafını çektiği güzel mankeni uğurlarken verdiği veda öpücüğüyle objektiflere yansıyan samimi ayrılık sahnesi ise yeni bir aşkın sinyali gibiydi... Duygu Ulaş’ın kalbi Varan Turizm’in sahibi Enis Pekuysal’dan ayrıldıktan sonra dolmadı. Bilgili de Esin Maraşlıoğlu ve Tuğçe Kazaz’la yaşadığı flörtler sonrasında ortalarda görünmez olmuştu. Ve konuşulanlara göre iki isim, yalnızlığı birbirleri sayesinde unuttu...

Tarzı bu

Güzel Sanatlar & Saatchi Saatchi Reklam Ajansı’nın ortağı Alinur Velidedoğlu da geçtiğimiz haftayı Bodrum’da geçirenler arasındaydı... Velidedeoğlu, beyaz pantolonu ve kolsuz beyaz gömleğiyle yine kendine has, sıradışı bir tarzı gözler önüne seriyordu. Başarılı reklamcı, arkadaşı Emre Ergani’nin Havana Beach’inde geçirdiği gün boyunca beyaz takımı üzerinden çıkarmadı.

Kavga çıktı

Tatil için Türkiye’ye gelen Uma Thurman ile sevgilisi Andrea Balazs, şu sıralar Bodrum’da... Ali Karacan’ın teknesiyle Göltürkbükü sahillerine gelen Thurman’ı görüntülemek için gazeteciler de birbirleriyle yarışıyor. Ama basının Maça Kızı Otel’in beach’inden denize giren Thurman’ı görüntülemek istemesi, geçtiğimiz gün büyük bir tartışmanın yaşanmasına yol açtı. Otelin güvenliği ile basın arasında arbede yaşanmasına rağmen, mücadeleden yine gazeteciler galip çıktı ve yeşil penye elbisesiyle son derece sade görünen ünlü yıldızı görüntülemeyi başardı.

Kilolarını saklayamadı

Zeynep Us, sevgilisi Ziya Bey’le Bodrum’da tatilde. Göltürkbükü Evleri’nde kalan aşıklar, gündüzleri Tampa Beach’de denize giriyorlar. Bu deniz sefaları sırasında Zeynep Hanım’ın son zamanlarda aldığı kilolar da açıkça ortaya çıkıyor. Söylenenlere göre Us, bu kiloları Göltürkbükü’nün temiz havasının açtığı iştahına bağlıyor.

Sergen’i bekliyor

Sergen Yalçın’ın sevgilisi Aslı Sarı, Bodrum tatilini sürdürüyor. Göltürkbükü’nde her gün denize giren Sarı, sevgilisinin yanına geleceği günü iple çektiğini belirtiyor.

Bu iş böyle yapılır

Babası Jefi Kamhi’nin Yalıkavak’ta yaptığı evlerin satışı için sezon boyunca burada bulunacak olması, Lara Kamhi’yi bu gözde tatil beldesine bağlamaya yetti... Günlerini yüzüp güneşlenerek geçiren genç kız, Maki Beach’in iskelesinden kendini serin sulara bırakırken de çevresindekilere ders verir, ‘suya böyle girilir’ der gibiydi...

Balık gibi

Gizem Özdilli ve sevgilisi Varol Kaynar’ın Bodrum tatilleri devam ediyor. Göltürkbükü’nün popüler beach’i People’da denize giren Özdilli’nin cesur bikinisiyle verdiği pozları, dalma ve yüzme stillerini ise tüm sahil konuşuyor...

Kırcan mı belimi

İbrahim Kutluay, sevgilisi Demet Şener ve kız kardeşi Özlem Kutluay’la tatilde. Üçlünün günleri çok da renkli geçiyor. Son olarak People’ın iskelesinden sevgilisini denize itmeye çalışırken objektiflere takıldı milli basketbolcu... Sonra da ‘Şaka yaptım’ diyerek Şener’i denize itmekten vazgeçip yerine geçti.

Enerji topluyor

İşadamı Rahmi Koç, teknesiyle eylül ayında çıkacağı dünya turu öncesi Bodrum-Göltürkbükü’ndeki sahibi oldukları Divan Palmira’da enerji topladı. Sahilde kahvesini yudumlayan Koç, burayı çok sevdiğini, her sene mutlaka geldiğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!