Teklif(Siz)

Güncelleme Tarihi:

Teklif(Siz)
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 22, 2002 09:28

22 Ekim Salı için teklif(Siz)imiz :

- Beyoğlu’nun gözde mekanlarından Şarabi, bu kış İspanyol esintileriyle selamlıyor müdavimlerini. Rebetiko ustası Yannis’in melodilerini, ispanyol lezzetleri eşliğinde dinleyebilirsiniz. Şarabi İstiklal Caddesi Numara 174’te. Telefonu: 0212 244 46 09 

- Sallayın zarları, turnuva başlasın! Bu gece eve arkadaşlarınızı davet edin ve ‘Her Türk delikanlısının ustası!’ olduğu tavla için bir turnuva düzenleyin. Kazanan bir kişi olacak elbette, arkadaşlarınızın kalbini kırmayın. 

- Borusan Sanat Galerisi yine farkıl bir sergiye ev sahipliÄŸi yapıyor. Adı FetiÅŸ: Düşleyen Ä°nsan.Â17 Ekim’de baÅŸlayan sergi 30 Kasım’a kadar gezilebilir. Natalie Bookchin, Jose Carlos Casado, Claudia Hart, Kelly Heaton, Micheal Rees, Yucef Merhi'nin çalışmalarının sergilendiÄŸi sergi, "hızlı iletiÅŸim ve zaman" konularını belgeliyor.

- MTV seyrediyorsanız bu güzel kız dikkatinizden kaçmamıştır. 25 yaşındaki İtalyan şarkıcı Elisa, ‘Come speak to me’ şarkısıyla dinleyen herkesi tavlıyor! Sony Music’le çalışan genç şarkıcının ilk albümü, kendisiyle aynı adı taşıyor. ‘Elisa’yı alın ve dinleyin.. Beğeneceksiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!