Tek biletle 21 konser

Güncelleme Tarihi:

Tek biletle 21 konser
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2010 10:51

17. Uluslararası İstanbul Caz Festivali kapsamında düzenlenen Tünel Şenliği'nde müzik severler, 1 biletle 8 farklı mekanda 21 konsere katılma imkanı buldu.

Haberin Devamı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Coca-Cola sponsorluğunda ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen şenlikte, Tünel ve Galata meydanlarında kurulan iki ana sahnede konserler verildi.

Konserlerde, Larry Graham & Graham Central Station, Emir Ersoy Projecto Cubano, Maffy Falay Sextet, Jungle Boldie, Timuçin Şahin Quintet ve Michiko Ogawa, Elif Çağlar Quartet, Gri Trio, BÜMK Caz Korosu, Plongeur Quartet, Jazzso Quartet gibi sanatçı ve gruplar sahne aldı.

Ayrıca özel bir konserle kapılarını festival izleyicilerine açan Hollanda Konsolosluğu bahçesi, Salon, Nardis Jazz Club, Muammer Karaca Tiyatrosu, X Restaurant Teras, Tünel KaVe ve The Marmara Pera gibi farklı mekanlarda konserlere devam edildi.

The Panorama Jazz Band'in sokak konserlerinin yanı sıra ünlü vurmalı çalgılar ustası Mısırlı Ahmet'in kurduğu Galata Ritimhanesinde DJ performansları gerçekleştirildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!