Tat'tan kırmızı koleksiyon

Güncelleme Tarihi:

Tattan kırmızı koleksiyon
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2004 00:00

Tat, cevizli ezme, fırında domatesli ekmek üstü harcı, şakşuka kızartma sosu ve menemen harcından oluşan dört yeni ürününü, markanın sahip çıktığı kırmızı renkten ve ürünlerinin benzersizliğinden aldığı ilhamla “Lezzet biçilemez kırmızı koleksiyonunun en yeni ürünleri!” olarak sundu.Tat, yeni ürünlerin ilhamının Türk lezzet kültüründen alındığını, modern yaşam alışkanlıkları doğrultusunda şekillendirildiğini ve sağlıklı beslenme kültürü açısından da artı değerler sunduğunu açıklıyor.Tat için yeni bir kategoriTat Cevizli EzmeSabah kahvaltılarında, beş çaylarında, öğün aralarında karnımızı doyurmak veya açlığımızı yatıştırmak için lezzetli bir çeşit. Tat Cevizli Ezme’yi taze ekmeğe sürüp hemen yiyebilirsiniz. Domates, zeytinyağı, ceviz ve özel baharatlardan oluşan Tat Cevizli Ezme, çok lezzetli ve çok pratik bir alternatif.  Tat Fırında Domatesli Ekmek Üstü HarcıTat Fırında Domatesli Ekmek Üstü Harcı’nda domates, sarımsak ve özel baharatlar bir araya geliyor. Tadını çıkarmak için tek yapılması gereken ekmek üzerine sürerek fırında kızartmak. Farklı tatlar yaratmak isterseniz bu karışıma yumurta, beyaz peynir, sucuk ve sosis gibi zenginleştiriciler de ilave edebilirsiniz.  Acıktığınız veya lezzetli bir şeyler istediğiniz her an, tüm kahvaltılarda, ani misafir ziyaretlerinde bu lezzeti devreye sokabilirsiniz. Tat fırında domatesli ekmek üstü harcını dilerseniz kuru fasulye, menemen, makarna, fırın makarna sosu, kıyma içi, pizza sosu, poğaça ve  böreklerde de deneyebilirsiniz.Tat Şakşuka Kızartma SosuPatlıcan ve biber kızartması başta olmak üzere kızartmalar yaz aylarının vazgeçilmezidir. Kızartmaya lezzetini veren ise sosudur. Yeni Tat Şakşuka Kızartma Sosu ile kızartmaları lezzetlendirmek çok daha kolay. Kullanıma hazır Tat Şakşuka Kızartma Sosu’nu ısıtarak kızartmanın üzerine eklemek yeterli.Tat Menemen HarcıArtık kimse menemen için domates, soğan ve yeşil biber bulundurmak zorunda değil. Hatta doğramak ve hazırlamakla zaman kaybetmek yerine bu zamanı kendinize ayırabilirsiniz. Çünkü bir kavanoz Tat Menemen Harcına 3 yumurta ilave ederek hızla sofraya geçebilirsiniz. Arzu ederseniz Tat menemen harcını, pilav ve makarna da dahil olmak üzere sıcak veya tüm soğuk yemeklerde kullanabilirsiniz. TAT DÜNYASINDAN YENİLİKLERTüketici araştırmaları Tat’ın en temel farkının, kalite ve doğallıktan ödün vermeden her zaman hanımların mutfaklara yeni lezzetler ve fikirler katabilmesi olduğunu ortaya koyuyor. Tat, bu sayede kadınlara sevdikleri için fark yaratma ve en iyilerini sunma fırsatı veriyor. Tat, kadınlarla arasındaki bu güçlü ilişkiyi “Dünyanın en zengin mutfağı olan Türk mutfağında fark yaratan ‘tat’lar, fark yaratan kadınlar!” olarak tanımlıyor. Bu tanım yaşanan değişimin çerçevesini çiziyor. Değişimin ilk dikkat çeken unsuru, başta logo olmak üzere tüm Tat görsel kimliğine yansıyan yenilikler olarak kendini gösteriyor. Tat’ın tüketici araştırmaları sonrasında belirlenen yeni logosunda, tüketicilerin vazgeçmek istemediği unsurların korunduğu göze çarpıyor. Bunların başında marka ile özdeşleşen kırmızı geliyor. Tat, kırmızıya sahip çıkarak, kalite imzası olan logosunu, değişimin dinamizmini yansıtan çizgilerle yeniden yorumluyor. Yeni Tat logosu dışında ürün ambalajları da dikkat çekiyor. Ürünlerinin doğallığını, lezzetini ve değişimin getirdiği enerjiyi ambalajlarına yansıtan Tat, böylece tüketicilerinin lezzet olarak vazgeçemediği portföyünü, görsel olarak da onlara çok daha yakın bir hale getiriyor. TAT'IN YENİ MARKA PLATFORMU: KALİTELİ YAŞAM İÇİN SAĞLIKLI BESLENMETat yeni dönemde markasının farklılığını özel bir platforma taşıyor ve kaliteli yaşam için sağlıklı beslenme alanına sahip çıkıyor. Bu platform marka açısından; ürün geliştirmeden pazarlama çalışmalarına kadar geniş bir alanda, sağlıklı beslenme konusunda artı değer yaratacak projelere imza atmak anlamına geliyor. Bu projelerden ilki, likopen konusunda toplumsal bilinci artırma projesi. Domateste, salça ve ketçap gibi domatesli ürünlerde yoğun olarak bulunan, sadece beslenme yoluyla alınabilen likopen, güçlü bir antioksidan olarak birçok hastalıkla mücadelede etkin rol oynuyor. Tat, kaliteli yaşam çalışmalarının tümünde olduğu gibi likopen konusunda yürüteceği tüm projelerde de  Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun danışmanlığında ilerliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!