Tatlıses'le bir daha asla

Güncelleme Tarihi:

Tatlısesle bir daha asla
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2008 00:00

Haldun Dormen, İbrahim Tatlıses ile çektikleri dizisinin nasıl fiyaskoyla sonuçlandığını anlattı.

Haberin Devamı

53 yıllık tiyatrocu Haldun Dormen, "Orada Neler Oluyor" programında, İbrahim Tatlıses ile çektikleri ancak hiç yayınlanamayan "Bahçıvan" dizisinin nasıl fiyaskoyla sonuçlandığını anlattı.
Haldun Dormen, "Ben ve İbrahim Tatlıses iki ayrı dünyanın insanlarıyız. Her şeyimiz ayrı. İbrahim Tatlıses'in adını duyunca önce istemedim. Ama yapımcı Sinan Çetin beni ikna edebilmek için çok büyük bir para ödedi. Kim olsa bu parayı kabul ederdi. 'Tamam' dedim, demez olaydım! Çok yanlış bir şey oldu. Öyle kötüydü ki, yayınlanamadı. Bu işi yaptığıma pişmanım" dedi.
Haldun Dormen "İbrahim Tatlıses iyiydi, karizmatikti, ama oyunu kendi yazmaya ve yönetmeye kalkınca işler koptu. Ezber yapamıyor, son anda bana arabesk diyaloglar yazıyor, 'Abicim bunları söyleyeceksin' diyor. İmkansız onları söylemem. İbrahim Tatlıses ile bir daha asla çalışamayız. Mümkün değil. Zaten bunu kendisine sorsanız o da 'Haldun Dormen ile çalışamam' diyecektir" dedi.
Güzel bacağın katkısı olur
GEÇTİĞİMİZ günlerde Deniz Akkaya ile Gülriz Sururi arasında yaşanan "Güzel bacak oyun kurtarır mı" tartışmasına da değinen Haldun Dormen, "Güzel bacak oyun kurtarmaz ama oyuna katkıları olur. Tabii ki, insanlar güzel şeyleri tercih eder" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!