Tatil hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Tatil hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sıcaklar bitmiyor, iş ve trafik bunaltıyor; hal böyle olunca tatil isteği artıyor. Sonuç: Şehirde kalanlar için kendine bakım, tatile gidenler içinse hazırlık anlamında alışveriş sürekli hayatımızda kalıyor.

Çağdaş kadın

LCW bu sezonki koleksiyonunu çağdaş kadının talepleri doğrultusunda hazırlamış. Şöyle ki jean kıyafetler, keten şortlar, gabardin etekler ve pantolonlar günlük kullanıma ve ‘‘tarz yaratmak’’ isteyen tüm kadınlara açık...

Dondurma olayı

Konumuz dondurma. Üstelik ses efekti de mevcut: Mmmmmm. Biliyorsunuz, hani şu reklamlarda son iki yazdır değişen kadınlara, yenilenen tatlara rağmen çağrısını değiştirmeyen ‘‘efektten’’ söz ediyorum. Bu efektin tarifini verdiği dondurmalar Algida markası altında bütünleşen ‘‘Maraş Usulü Dondurma’’. Tabii ki onların bir de rakipleri var: O da ‘‘Magnum’’. Televizyon reklamlarında bu yıl daha ‘‘mütevazi’’ davranan Magnum, billboardlarda onunla mutluluğu bulan kadının değişik hallerini tüm İstanbul sokaklarına yaygınlaştırarak atağını kazanmış durumda... Peki ya lezzet? Güzel, güzel... Hepsi pek güzel.

Lekelere son

Cilt lekelerinden sorunu olanlara bir haberimiz var: Lancome'un piyasaya çıkardığı Blanc Expert gözle görünür biçimde olan pigmentasyon lekelerini gideriyor. Ve 12 gün içinde kahverengi lekeler yok olmaya başlıyor.

Alternatif dünya

Vakkorama kendi dünyasına ‘‘yeni en yeni’’ bölümünü kattı. Sözcüklerin sadece kelime anlamında yeni kaldığını sanmayın. Hatta benim tarafımdan eklenecek ‘‘farklı’’yı da tanıtım kelimesi hanesine katın: Şöyle ki, taşınabilir boyun kliması, kedi gözlü dürbün, ayakkabı havalandırıcısı, horlamaya karşı uyarıcı saat, saat alarmlı seyahat CD player'ı vs vs... Hepsini gittim gördüm. Hediye almak için ne kadar cazip deyip sonra kendiniz için birçok ‘‘lüzumlu’’ alışveriş yapmak sorunda kalıyorsunuz. Gerçekten son zamanlarda açılan en keyifli bölüm.

Tehlikesiz çıt çıt

Anneleri talep eder, böyle düşlerse tabii ki bebekler de modaya uyar: Hal böyle olunca da... Tüm dünyada anneler ve bebekleri için giyimden sağlık ve bakım ürünlerine kadar çok çeşitli ürünler sunan Mothercare, Bebek Koleksiyonu ile 0-2 yaş grubu miniklere birbirinden şık ürünler sunar. Mothercare Bebek Koleksiyonu'nun yararlarına gelince, çıt çıt ve düğmeler kopmuyor; böylece kopuk düğmelerin bebek tarafından yutulması gibi tehlikeler kesinlikle otomatik olarak ortadan kalkıyor.

Set halinde

Kendine yeni bir makyaj seti almak isteyenler için araştırdık. Ve öğrendik ki, Innova makyaj setinde yok yokmuş: Allığı pek kolay sürülüyor; zevkli ve rahat kullanımı sağlıyor. Rujun tam 16 adet rengi mevcut. Farı deseniz kullanım kolaylığının yanı sıra gözleri en belirgin hale getiriyor, pudrasıysa öyle böyle değil, nasıl desek: Krem yumuşaklığında.... (İtiraf ediyorum, aslında denemedim, ama hakkında böyle konuşuluyor, ben nakledeyim dedim...)



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!