Taş gibiyim

Güncelleme Tarihi:

Taş gibiyim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2006 00:00

Son zamanlarda basında çıkan 50 yaş söylentileri hakkında ünlü şarkıcı Nil Ünal ; ‘Yaşamımın en taş çağındayım. Birgün eger 50 yaşıma gelirsem hiç çekinmem söylerim ve eminim ki 50 yaşında bu cesaretimden hiçbirşey kaybetmeyeceğim. Kimseye birşey anlatmama gerek yok kendi jenerasyonumun içinde en genç görünen benim. Hem Albümüm hem kendim bunun ispatıdır’ dedi.

Haberin Devamı

 

 

/images/100/0x0/55eafc2ff018fbb8f8a37b32

Bir döneme damgasını vurmuş olan pop müziğin önemli ismi Nil Ünal, 4 şarkıdan oluşan Maxi Single albümü “Üç Gün Üç Gece”de, dahi çocuk, beste fabrikası olarak tanınan Serhat Bedük ile çalıştı. Tüm parçaların sözleri, besteleri, aranjeleri, kayıt ve mixleri kendisine ait olan Bedük, albümün prodüktörlüğünü de üstlendi. Audiology yapımı olan albüm, Türkiye müzik piyasasına, farklılığıyla damgasını vurmaya hazırlanıyor.

“En iyi yapmak için 7 yıl bekledim ama buna değdi; hayranlarımı hayal kırıklığına uğratmayacağım ve bir numara olacağım” diyen ve geçen yıllara rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Nil Ünal, bu albümde bir hayli iddialı olduğunu belirtiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!