Talihsiz melek

Güncelleme Tarihi:

Talihsiz melek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2006 00:00

1970 ve 80’li yılların unutulmaz dizisi Charlie’nin Melekleri ile hafızalara kazınan, o yılların güzellik sembolü Farrah Fawcett, kansere yakalandı. Ünlü oyuncu hastalığı mutlaka yeneceğini söylüyor.

Bir dönemin güzellik sembolü Farrah Fawcett, bir ay önce Emmy Ödülleri’ne Charlie’nin Melekleri dizisinden eski rol arkadaşları; Jaclyn Smith ve Kate Jackson ile birlikte katılmıştı. O gece ünlü oyuncu çok neşeliydi. Estetik cerrahından yardım aldığını itiraf ederken gülümsüyordu. Ama bu güzel geceden birkaç gün sonra kalın bağırsak kanserine yakalandığını öğrendi.

Aktör Ryan O’Neal yeni filminin çekimlerini erteleyerek soluğu sevgilisi Fawcett’in yanında aldı. 59 yaşındaki yıldız sevenlerinin desteğiyle kendini toparladı.

Fawcett’i şimdi sıkıntılı bir tedavi süreci bekliyor. Ünlü oyuncu bu hastalıkla ilk kez ablası Duiana’nın akciğer kanserine yenik düştüğü 1998 yılında tanışmıştı. Fawcett, 2006 yılını hiç yaşanmamış kabul ediyor. Çünkü Fawcett, bu yıl annesi Polly ve kendisini şöhrete ulaştıran ünlü yapımcı Aaron Spelling’i kaybetti. Uğradığı kayıplara üzülürken birden bire kanser kábusuyla yüzleşen Fawcett, hastalığı mutlaka yeneceğini söylüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!