Takım elbiseler hafifledi

Güncelleme Tarihi:

Takım elbiseler hafifledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2011 00:00

Her şey Ramsey’in piyasadaki takım elbiselerden yüzde 50 daha hafif bir takım elbise üretmesiyle başladı. Zero Weight adlı ürünün tanıtımı da içeriği gibi iddalı olmalıydı. Bu sebeple geçen hafta Galata Kulesi’nde aşağıya bir podyum kuruldu ve Türkiye’nin ilk dikey defilesi gerçekleşti

Tasarımlarıyla erkek modasının öncü markası olmayı hedefleyen Ramsey, geçen hafta düzenlediği defileyle Türkiye’de bir ilke imza attı. 1483 yıllık tarihi Galata Kulesi’nde düzenlenen dikey defile gerçekten de unutulmaz bir deneyimdi. Dikey defile formatını ilk kez moda severlerle buluşan Zero Weight takım elbiselerini Galata Kulesi’nden podyuma, özel aparatlarla ve iplerle bağlanmış altı profesyonel dağcı taşıdı. Bu teknolojinin hafifliği ve rahatlığı sayesinde böylesi zor bir performansı takım elbiselerle gerçekleştiren dağcılar büyük alkış topladı.

SÜRPRİZ MODELLER

Nefeslerin tutularak izlendiği defilede ayrıca sevilen dizi ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de Osman’ı canlandıran küçük oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası ve dayısı da podyuma çıktı. Uğurkan Erez koreografisiyle düzenlenen defilede Galata Kulesi’nde altı dağcı ve aşağıda kurulan podyumda 12 manken olmak üzere 18 kişi şık Ramsey takımlarını tanıttı.
Defilenin ana konusu olan Zero Weight teknolojisi iki yıllık AR-GE çalışması sonucu geliştirildi. Ramsey bu teknolojisiyle takım elbisede yüzde 50’ye varan hafiflik yarattı. Erkek modasında yeni bir dönemin kapılarını açan takım elbiselerin ağırlığı 750-850 gram seviyesine geldi. Özel üretim teknikleri ve iki kat daha hafif ama yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak yaratılan bu ürünler klasik takım elbise duruşunu koruyacak şekilde dizayn edildi.

YAZ KOLEKSİYONUNDA NELER VAR

Ramsey, 2011 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu’yla şık erkekler için seçenekler sunuyor. 25 yıllık teknik deneyimini modern ve fütüristik çizgilerle yeniden yorumlayan Ramsey, modern erkeğini gündüzden geceye şıklıkta yarıştırıyor. Yaz mevsiminin en doğal üçlüsü keten, ipek, yün karışımlar ve güneş ışınlarını yansıtan, kırışmayan teknolojik kumaşlarla hazırlanan koleksiyonda yelekli takımlar, dar pantolonlar, uçuşan pardösüler ve ince montlarla spor ve şık bir hava yaratılıyor. Siyah, lacivert, beyaz, kahve gibi fütüristik renklerle soft aqua, lila, fuşya, bakır ve mavi gibi organik tonlardan oluşan Ramsey London, 360 derece renk skalası sunuyor.

Ramsey Sport koleksiyonuna gelince: Plajları, tropikal iklimi, Havana puroları, eski kentin rom kokan dar sokakları, salsanın egemenliğindeki egzotik geceler... Denizin ve zevkin ülkesi Küba’nın renkli ve coşkulu atmosferi ilham veriyor. Spor, rahat, şık, retro kavramlarıyla oluşturulan koleksiyonda; Küba’nın dinamik ve mutlu havasını yansıtan lacivert ve beyaz şehir renkleri; pembe, yeşil, sarı, oranj, mavi, turkuaz, kırmızı gibi canlı renklerle kombinlenerek rengarenk bir koleksiyon sunuluyor. Temel parçaları arasında saf pamuktan üretilen düz ve çeşitli renk şeritlerinden oluşan polo pike tişörtler düz ve çizgili renklerden oluşan Oxford gömlekler, rengarenk pantolonlar ve şortlar göze çarpıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!