Survivor 2017 yarışmacısı Sadin Bakır kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 yarışmacısı Sadin Bakır kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 20:42

Survivor Sadin Bakır, yarışmanın birçok izleyicisi tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017'ye halk tarafından seçilerek giren Sadin Bakır'ın güçlü yapısı ve lider duruşu yarışmanın takipçileri tarafından oldukça göze çarptı. Sadin Bakır'ın parkurlarda nasıl bir performans sergileyeceği ise izleyicilerin oldukça ilgisini çekti. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun olan milli sporcu, çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Sadin Bakır kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor 2017’nin kadrosu yenilendi. Sadin Bakır, Anıl Karakurt ve Fatih Hürkan ile birlikte kadroya dahil oldu. Milli güreşçi ve sporcu olan Sadin Bakır, kendi isteğiyle Gönüllüler takımına katıldı. Fiziksel yapısıyla dikkat çeken yeni Gönüllüler yarışmacısının geçmişi ve özel hayatı merak konusu oldu. Peki, ata sporumuz güreş ile profesyonel olarak ilgilenen Sadin Bakır kimdir, kaç yaşında?

Aslen Gaziantepli olan Sadin Bakır, 1986’da Amasya’da doğdu. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun olan milli sporcu, çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. 2002 yılında Ukrayna’da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye’ye bir altın madalya kazandıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya’da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliğini sürdüren Sadin Bakır, İBB Spor Kulübü’nde antrenörlük yapmaktadır. Aktif spor hayatına yağlı pehlivan güreşçisi olarak devam ettirmektedir.

Haberin Devamı

KENDİNİ ŞU SÖZLERLE TANITTI

"Ben güreşçiyim. İstanbul'da yaşıyorum aslen Gaziantepliyiz. Dedelerimden miras kalan ata sporumuz güreşle uğraşıyorum. Yıllarca milli takımlarda ülkeme hizmet ettim. Yıldızlar ve gençler kategorilerinde madalyalar kazandım. Şu anda antrenörlük yapıyorum. Ülkeme hizmet edecek, madalyalar kazandıracak güreşçiler yetiştirmeye çalışıyorum. Aynı zamanda Kırkpınar yağlı güreşleri ile uğraşıyorum. Başaltı pehlivanıyım. Survivor'a mücadeleci ruhumu gösteremeye kendimi ispatlamaya geldim. Fırsat olursa kendini sergilemek istiyorum."

 

BAKMADAN GEÇME!