Survivor Nagihan Karadere kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Nagihan Karadere kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 16:05

Survivor 2016 Ünlüler takımının güçlü ve sportif yarışmacılarından Nagihan Karadere kimdir, hangi sporla uğraşmaktadır? Oyunlardaki başarısı ile bilinen Nagihan Karadere kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor 2016 Ünlüler takımının güçlü yarışmacılarından biri olan Nagihan Karadere 1984 yılında Osmaniye’ye bağlı Kadirli ilçesinde doğmuştur. Fenerbahçe kulübünde yetişen Nagihan Karadere; atletizm dalında Türkiye’yi temsil eden milli atletlerdendir.

Survivor Nagihan Karadere kimdir


Ünlü bir koşucu olan atlet; 13-14 Eylül 2003 yılında düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında Köstence’de 400 metre dalında altın madalya kazanan atlettir. Ayrıca 4x400 bayrak yarışını kazanarak gümüş madalya ve 4x100 bayrak yarışını da kazanmasıyla bronz madalya almıştır.

Survivor Nagihan Karadere kimdir


2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları olarak düzenlenen Çin’in Shenzhen kentinde4x400 bayrak yarışmasını kazanarak gümüş madalya kazanan Nagihan Karadere; aynı yarışmada 400 metre engelli koşu da bronz madalya kazanmıştır. Türk Milli takımında yer alan Karadere; bu sayede ülkesine iki madalya getirmiş oldu.agihan Karadere; Survivor Yarışmasında ünlüler takımında yer almak üzere seçildi.

BAKMADAN GEÇME!