Survivor Fatih Hürkan kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Fatih Hürkan kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 17:03

Survivor Fatih Hürkan, ünlüler takımına sonradan dahil olmuş ve girmiş olduğu eleme potasından zor bir geri dönüş sergilemiştir. Sivil hayatında oyunculuk yapan Survivor Fatih Hürkan, adada en kötü performans sergileyen isim olarak adını performans listesinin en sonunu yazdırmıştır. Peki, Survivor Fatih Hürkan kimdir? İşte, zaman zaman gerilimler yaşayan yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor 2017'nin ünlüler takımına sonradan katılan yarışmacısı Fatih Hürkan, ada içerisinde yaşadığı gerilimlerle sürekli olarak ön plana çıkmaktadır. Performans olarak takım arkadaşları tarafından da beğenilmeyen Survivor Fatih, bu durumu düzeltmek için çaba gösterdiğini dile getirmektedir. İşte,  Survivor Fatih kimdir, kaç yaşındadır? sorusunun cevabı ve yarışmacının genel olarak performans durumu

Takımı için toplam 51 mücadeleye çıkan Fatih Hürkan, bu yarışlardan 12'sini kazanmış, 39'unu kaybetmiştir. Survivor Fatih'in bu sonuçlarla birlikte puanı 9, performans yüzdesi ise 0.18 olmuştur. 

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Haberin Devamı

Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.

Önemli Filmleri :

1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)
2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

BAKMADAN GEÇME!