Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 22:58

14 Şubat Survivor 2016'da dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu. Milyonların izlediği Survivor’un 5. son bölümü 14 Şubat Pazar akşamı ekranlara geldi. Peki; Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kim kazandı?, Survivor 2016'ya yeni katılan yarışmacı kim? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Programın 13 Şubat Cumartesi akşamı ekranlara gelen bölümünde, ödül oyunu oynandı. Geçtiğimiz hafta üç ödül oyunu ve bir dokunulmazlık oyunu oynanmıştı. Bu oyunların hepsini ünlüler takımı kazanmıştı.

Ünlülerin sürekli galip gelmesi, gönüllüler takımının moral olarak çöküş yaşamasına sebep olmuştu. Ancak gönüllüler takımı daha çok hırslandı ve 13 Şubat’ta oynanan ödül oyununda mükemmel bir performans sergileyerek kazanan takım oldu. Gönüllüler ödül olarak 2.5 kiloluk mercimeği ve 2’ şer patatesi kazandılar.

14 Şubat Survivor 2016 Dokunulmazlık Oyununu Ünlüler takımı kazandı!

Dominik te çekilen Survivor 2016’da 14 Şubat akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu, engellerle dolu parkuru geçmek ve parkurun sonunda yer alan düzenekte küçük topu tahta üzerinde sürükleyerek küçük kaleye sokmaktı. Ünlüler ve gönüllüler takımı birbiri ile eşleşerek yarıştılar ve ortaya inanılmaz bir karşılaşma çıkardılar. Kıyasıya rekabet ettikleri oyunda kazanan takım ünlüler takımı oldu.

Haberin Devamı

Survivor’a hangi isim katıldı?

Survivor 2016’ nın kuralları gereği kazanan takıma yeni bir yarışmacı katılacaktı. Yarışmanın ilk haftasında oynanan oyunları gönüllüler takımının kazanması ile birlikte SMS oylamasından birinci çıkan Seda Tetik ünlüler takımına girmişti.

Geriye kalan Mehmet, Alper ve Yağmur arasında yeni bir SMS oylaması yapılacaktı. Ancak, adaylardan Alper’ in sakatlık yaşamasından dolayı elemelere katılamadı ve yarışmaya dahil olamadan veda etmek zorunda kaldı. Serkan’ ın yarışmaya veda etmesinin ardından da Mehmet, Serkan’ın yerine geçti. Adaylardan Yağmur ise oylama olmadan kazanan takım ünlüler takımına dahil oldu.

Spartalı Mehmet Kimdir?

Survivor’un yeni yarışmacı adayı Mehmet İngiltere Aston Villa doğumlu. Bir kaç yıldır da Kıbrıs'ta yaşıyor. Türkçesi pek de iyi olmayan Spartalı Mehmet, bunun hem İngiltere hem de Kıbrıs'ta uzun yıllar kalmasına bağlı olduğunu düşünüyor.

Haberin Devamı

Yağmur Özdemir kimdir?

Survivor 2016 Ünlüler yeni yarışmacı Yağmur, henüz 20 yaşında ve İzmir'de yaşıyor. Aslen Bursa'lı ve Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi. Yağmur, kendine, hızına ve hırsına güveniyor.

Survivor 2016 5.Bölüm Tanıtımı

BAKMADAN GEÇME!