Survivor 2016 Gönüllüler Semih Öztürk kimdir? Biyografi!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 Gönüllüler Semih Öztürk kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 19:33

Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacıları arasında daha önceden Ütopya yarışmasından tanıdığımız Semih Öztürk de mücadele ediyor. Ütopya'da ikinci olan isim Semih Öztürk kimdir?, Semih Öztürk kaç yaşındadır?, Semih Öztürk nerelidir? İşte Semih Öztürk hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

İlk defa Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Ütopya yarışmasında karşımıza çıkan Semih Öztürk, 7 Şubat Pazar günü ilk bölümüyle ekrana gelecek Survivor 2016'da da mücadele edecek. Peki; Semih Öztürk kimdir? İşte detaylar...

Semih Öztürk kimdir?

1991 yılında Bursa'da dünyaya gelen Semih Öztürk, daha önce yayınlanan Ütopya yarışmasındaki iddialı isimlerden birisidir. Ütopya'da ikinci olan ve sosyal medyada binlerce hayranı bulunan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.

Gitar çalabilen Öztürk aynı zamanda şiir okumakta ve şiir okumayı çok sevdiğini söylemektedir. Ütopya yarışmasında tanıştığı Kurretülayn Matur ile aşk yaşayan Semih Öztürk, Survivor 2016 tanıtımında ‘'Bu sene Survivor'da çokça beyin ameliyatı yapacağım galiba’' sözleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

24 yaşında olan Semih Öztürk 1.80 boyunda 80 kilodadır ve kahverengi gözlere sahiptir.

Survivor 2016 Gönüllüler takımındaki diğer isimler arasında; Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve İbrahim Giydirir yer alıyor.

Survivor 2016 Gönüllüler Takımı Tanıtımı

BAKMADAN GEÇME!