Sürmenaj, ay pardon dizi sezonu açılmıştır!

Güncelleme Tarihi:

Sürmenaj, ay pardon dizi sezonu açılmıştır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2011 00:00

Arka arkaya verilen fragmanlar, yerini TV karşısındaki uzun oturmalara bıraktı. Bu yıl kafası iyice karışan cemre; hava, su, toprak yerine yanlışlıkla beyaz cama düştü!

Ne sonbaharın düşen ilk yaprakları, ne ramazanın son günleri, ne uzun bayram tatili, hiçbir şey dolaptan battaniyeyi çıkartıp TV karşısında fütursuzca yayıldığımız anları bize yaşatamadı. Aslında tam ne hissettiğimizi bilmediğimiz bir durumdan söz edeceğim.
Eskiden salt ‘anne hastalığı’ diye düşündüğüm dizi furyasına insanların kendilerini ne denli kaptırdığına, geçenlerde birinin dizideki karakterden arkadaşıymışçasına söz etmesiyle farkına vardım. Yoğun bir iş, yoğun bir aşk, artık her neyi yoğun yaşıyorsanız başkasının yoğun duygularına o kadar ihtiyaç duyarsınız kabul ama kimsenin de kalkıp yoğun bir şeylere ihtiyaç duymaktan hoşlandığını ulu orta açık etmesini beklemiyorum. Nitekim ben de daha düne kadar sözünü ettiğim, eleştirdiğim o çukurun içinde olabileceğime inanmıyordum. Ama gel gör ki bu sezon iyi dizi yaptı.
Kaldı ki yurdum insanının çoğunluğunda kronikleşen en büyük sıkıntı, kaptırıp gitmeleri; o izledikleri hayatları perde kalktıktan sonra oyuncuların üzerine Şebnem bebeğe elbise giydirir gibi giydirmeyi kendilerine hak görmeleri. İşte masum beyaz camın, tehlikeli sularda boyunu geçtiği yer tam olarak burada başlıyor. Bence Zeki Müren de bizi görebiliyor ama biz her dakika bakmayalım ki, o da hayatını yaşasın değil mi!
zaytungnews: Kanal D’de yayınlanan ‘Bizim Yenge’ dizisinin setinde görülen Kıvanç Tatlıtuğ, paniğe neden oldu...
burusvilis: Kıvanç akrabam olsa karımla görüştürmem. Bu ne lan hep yengeye ayar.
FerdiCarrefour: Kuzey’miş, karizma söz konusuymuş, çok yakışıklıymış, vücut taşmış bilmem ne... Hayır ağlamıyorum, gözüme Kıvanç Tatlıtuğ kaçtı.
_eskisevgili: Kıvanç Tatlıtuğ’un film icabı da olsa reddedildiğini gören Türk genci neşesini saklayamadı, keyif sigarasını yaktı, gülümsemesine engel olamıyor.
K2adir: Elime ulaşan son bilgiye göre ‘Küçük Osman’ aşık olmuş. Bu da demektir ki ‘Küçük Osman’ milli olana kadar o dizi yayından kalkmayacak.
tugcefindikoglu: Mete the rockstar. Hakan the perfect husband. Berrin the desperate housewife. Osman the emo boy. Cemile the boss.
hakankoksal: Bu yıl da TV’lerde değişen bir şey yok: ‘Osman’lı dizi, Osmanlı dizilerine karşı!
taci_kalkavan: Millet varoluşun sırrını çözüyor, galaksiyi keşfediyor, biz iki senedir Fatmagül’ün suçunun ne olduğunu çözemedik...
PopStarAjdarr: Asla ama asla içki içmem. İçki içersem sarhoş olurum, sarhoş olursam bayılırım, bayılırsam beni Fatmagül yaparlar... İşte bundan çok korkuyorum.
french_oje: İnsan Mehmet Günsür’ü öldürür mü Allahsız Hürrem! İtirazım var, mümkünse tarihi yeniden yazsınlar.
istiklalAkarsu: Komşu teyze geldi, üzgündü, gözleri nemliydi, omuzları çökmüştü, ne oldu dedik, yeni dizi ‘Kuzey Güney’, ‘Muhteşem Yüzyıl’ ile aynı günmüş, dedi.
borastronaut: Gündem çorbası: ‘Hürrem Sultan’ın ‘Ezel’den hamile kalmasına kafası atan Sinan Çetin, Amy Winehouse’la kafayı çekip Ali kaptanı vurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!