Yeni sezondan başınızı sıcak tutacak 7 bere

Güncelleme Tarihi:

Yeni sezondan başınızı sıcak tutacak 7 bere
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2017 11:31

Soğuyan havaların kurtarıcı parçalarından bereler yeni sezonda da oldukça iddialı modellerle ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

Birkaç sezondur kış aylarına damga vuran bereler en havalı kış aksesuarları arasında yer alıyor. Bereler hem sıcak tutması hem de stile farklı bir dokunuş katması açısından en çok başvurulan trendlerden biri. Sokak modasını da stilize etmesi ile en rahat kullanılan parçalardan. Son yıllarda farklı çeşitlerle başları süslemeye devam ediyor. Siz de en gözde bere çeşitleri ile hem sıcacık bir kış geçirebilir hem de tarz sahibi havanızı berelerle hareketlendirebilirsiniz. İşte sezonun en gözde bere çeşitleri:

1. Örgü bereler

Örgü bereler vintage görünüşleriyle sizi eski zamanlara götürebilir. Nostaljik bir etki yaratan örgü bereleri kumaş paltolar ve vintage görünümlü parçalarla kombinleyerek stilinizle eski zamanlara gönderme yapabilirsiniz.

2. Sloganlı bereler

Haberin Devamı

Son iki sezona damga vuran sloganlı bereler stilinizi dile getirebileceğiniz yegane aksesuarlardan biri. Sloganlı berelerinizi spor parçalarla birlikte giyin. Jean pantolonlarla ve şişme montlarla sloganlı bereler iyi bir birliktelik sergileyebilir.

Yeni sezondan başınızı sıcak tutacak 7 bere

3. Ponponlu bereler

Ponponlu bereler sevimli ve rahat bir görünüm isteyenler için ideal. Şirin tarzları ile göze çarpan bu bereler gençler için daha uygun bere çeşitleri arasında yer alıyor. Ponponlu bereleri göz alıcı renklerden seçerek stilinize canlılık katabilirsiniz.

4. Başı saran bereler

Başı sımsıkı saran dar bereler şık ve stil sahibi bir görünüm yakalamak isteyenleri bekliyor. Şık kıyafetlerinizi dar berelerle kombinleyerek havalı bir tarza merhaba diyebilirsiniz.

Yeni sezondan başınızı sıcak tutacak 7 bere

5. Bol bereler

Bol kesimli bereler sokak stilinin en sevilen ve sık kullanılan parçaları arasında. Bol berelerle bohem ve konforlu bir görünüm yaratabilirsiniz. Spor yaparken veya salaş kıyafetlerle birlikte bu tarz bereler iyi bir uyum sağlar.

Haberin Devamı

6. İşlemeli bereler

İşlemeli bereler şık ve havalı tarzlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Değişik objeler içeren işlemeli berelerle bütün dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. İşlemeli bereleri yalın kıyafetlerle birlikte giyin ve star parçanız bereleriniz olsun.

Yeni sezondan başınızı sıcak tutacak 7 bere

7. Rozetli bereler

Bu sezon moda sahnesine adım atan rozetli bereler sezonun asi ve cool havasını üzerinde barındıran parçalar arasında. Rozetli berelerinizi en havalı spor kıyafetlerinizle birlikte giyin ve stilinizi ön plana çıkarın.

BAKMADAN GEÇME!