Yatak odası aynaları

Güncelleme Tarihi:

Yatak odası aynaları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 02:10

Evlerimizi dekore ederken, en büyük yardımcılardan biri de kuşkusuz farklı tasarımlardaki ayna modelleri...

Haberin Devamı

Yatak odanıza daha fazla ışık katmak, yatak odanızı daha geniş göstermek ve duvarlarınızı süslemek için farklı stildeki ayna modellerini yatak odalarının vazgeçilmezi.

Güzel tasarımlı aynalar kullanarak yatak odanızı güzelleştirebilirsiniz. Her şeyden önce aynalar yatak odasında büyük bir ihtiyaç. Özellikle bayanlar için. Her gün, her sabah hazırlanırken kullanıyoruz. Sabah işe giderken veya akşamları dışarı çıkmadan önce, yatmadan önce makyaj temizliği için vs. Şimdilerde ayna yatak odası mobilyasına monteli olarak kullanılıyor. Genellikle gardırop kapakları aynalı tasarlanıyor.

Yatak odası aynaları


Yatak odanızı yeniden dekore etmek istiyorsanız ve farklı bir aksesuar arıyorsanız aynaları kullanabilirsiniz. En dekoratif olanı ve tercih edileni kalın çerçeveli boy aynaları.

Yatak odası aynaları


Yatak odası dekorasyonu için büyük aynalar kullanın. Aynalar, odanızın daha geniş görünmesini sağlar. Büyük ayna koyacak ekstra bir alan yok ise gardırop kapaklarını aynalı tercih edin. Yerden tavana kadar uzanan aynalar odanızı çok daha büyük gösterir.

Yatak odası aynaları


Geleneksel Çin Feng Shui kurallarına göre, ayna enerjiyi kat kat artırabilen bir semboldür. Ayna fazla büyük veya fazla küçük olmamalı, boy aynaları görüntünüzü kesmeyecek şekilde olmalıdır. En ideali aynanın yerden başlayıp boy ölçüsünde olmasıdır.

Haberin Devamı

Yatak odası aynaları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!