Victoria Beckham'ın cilt bakım sırları

Güncelleme Tarihi:

Victoria Beckhamın cilt bakım sırları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 09:45

Kusursuz fiziği ve güzel cildiyle dikkat çeken Victoria Beckham bakım konusunda hassas olan ünlülerden. İşte cilt bakım sırları...

Haberin Devamı

Eski Spice Girls üyesi ve tasarımcı Victoria Beckham, ince fiziği ve pürüzsüz cildiyle dünya basının ilgi odağı olmayı başarıyor. Bebek gibi cildiyle tanınan Beckham, cilt bakımı konusunda oldukça hassas davrandığını belirtiyor.

Victoria Beckham'ın cilt bakım sırları

Victoria Beckham cilt bakımında beslenmenin büyük önemi olduğuna inanan ünlülerden. Cildi besleyen ve sıkılaştıran Omega-3 ile yararlı yağ asitlerince zengin olan somonu her gün bir öğününe mutlaka dahil etmeye çalışan ünlü yıldız somonun mucizevi cilt güzelleştirici etkisinden yararlanıyor.

Beslenmesinde acai üzümüne de yer veren Beckham, acai üzümünün cildi sıkılaştıran ve parlatan etkisinden oldukça memnun olduğunu belirtiyor. Cildi gençleştirdiği söylenen acai üzümü ayrıca metabolizmayı da hızlandırıyor.

Haberin Devamı

Yüzü için özellikle yaz aylarında güneş koruyucu kremini asla ihmal etmeyen ünlü güzel, güneş lekelerinden ve kırışıklıklardan yüksek faktörlü güneş koruyucu kremi sayesinde korunduğunu belirtiyor. Beckham, güneşin dik geldiği saatlerde de güneşe çıkmamaya çalışıyor.

Victoria Beckhamın cilt bakım sırları

Sabahları yüzüne mutlaka aydınlatıcı ve nemlendirici etkisi olan kreminden sürerek güne başlayan Beckham, bunun cildine olduğu kadar kendisine de iyi enerji verdiğini belirtiyor.

Victoria Beckham ayrıca haftada iki kez cilt masajı yaptırarak cildindeki hücrelerin yenilenmesini ve sıkılaşmasını sağlıyor.

Ünlü tasarımcı cilt bakım uzmanları tarafından yapılan oksijen kürünün de cilt güzelliğinde önemli payı olduğunu saklamıyor. Cildine düzenli olarak oksijen kürü uygulatan Beckham, detoks etkisi yapan bu bakımla birlikte ölü hücrelerinden arınırken kan akışını da hızlandırarak cildinin daha genç görünmesini sağlıyor.

Boyun ve dekolte bölgesinde de düzenli olarak krem uygulayan güzel böylece bu bölgenin de kırışmasını önlüyor.

Victoria Beckhamın cilt bakım sırları

Haberin Devamı

3 boyutlu nemlendirici maskesinden asla vazgeçmeyen Victoria Beckham, bunun cildini nemlendirmesinin yanında parlaklığına da katkısı olduğunu belirtiyor.

Gece kremini sürmeden uyumadığını belirten Beckham, gündüz olduğu kadar gece bakımına da önem veriyor ve cildin gece de temiz tutulması gerektiğinin altını çiziyor. Göz bakım kreminin yanında ünlü yıldız, gece kremini de her akşam düzenli olarak kullanıyor.

Deniz mineralli maskeleri de sevdiğini belirten Beckham, güzellik rutininde haftada bir kez deniz mineralli maskesini de uyguladığını belirtiyor.

BAKMADAN GEÇME!