Uzun sakala veda!

Güncelleme Tarihi:

Uzun sakala veda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 16:21

Gün geçmiyor ki yeni bir moda akımı başlamasın ve bizler de kendimizi içinde bulmayalım. Bir trendin herkes tarafından benimsenmesi gibi kaybolması da bir o kadar çabuk olabiliyor. Önce hepimiz saldırıyor, sonra da “aman canım artık herkesin üstünde” diyerek vazgeçiyoruz. İşte 2016’da görmek istemediğimiz moda trendlerinin sıralı tam listesi!

Haberin Devamı

Nerede patlayan bir moda akımı var, orada o akımdan bıkmış bir dolu insan var. www.poltio.com 'da “gökşin” adlı kullanıcının sorduğu soru da buradan yola çıktı. "Bu yıl görmekten en çok bıktığınız moda trendi hangisi?" sorusuna 4 bin 300 kişi yanıt verdi.

 EN ÇOK BIKTIRAN... UZUN SAKAL!

Uzun sakala veda

Geçtiğimiz iki yıla da damgasını vuran moda akımıydı. Ne gençler çocuksu yüzlerini kamufle etti, ne tembeller rahata erdi bu trend sayesinde. Tıraş olmayı sevmeyen veya beceremeyenler “oh be!” dedi. Bazıları sakalı dövmeyle kombinleyerek “cool” mertebesine yükseldi. Ancak her güzel şeyin bir sonu, her yükselişin bir düşüşü var. Uzun sakal o kadar moda oldu ki kendine düşman bile edindi. Yüzde 37’nin oyuyla uzun sakal en bıktıran moda trendi seçildi.

Haberin Devamı

Üzgünüz uzun sakallı beyler ama yüzde 37 azımsanacak bir oran değil. Çanlar sizin için çalıyor. Uzun sakalların vaadi doldu, yanakları gün ışığına çıkarma zamanı.

 KAPANSIN GÖBEKLER

Uzun sakala veda
Uzun sakala veda


Bıktıran trendlerde uzun sakalı, yüzde 22 ile göbeği açık tişörtler ve yüzde 19 ile askılı/kolsuz erkek tişörtleri takip ediyor. Göbeği açık tişört ve askılı tişört tercih edenlerin üzülmesine gerek yok. Malum havalar yeterince soğuk.

Uzun sakala veda
  
Uzun sakala veda
  
Uzun sakala veda

Bu soğuk havaların trendlerinden olan omuz pencereli kazaklar, bordo ruj, ve gri saç ise henüz o kadar bıktırmamış gibi. Oy oranları yüzde 8’lerde kalmış. Bu trendlerin en az bir sezonu daha var gibi görünüyor. 

 

Uzun sakala veda
tarafından hazırlanmıştır. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!