Ünlüler bu gözlüklerden vazgeçemiyor

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler bu gözlüklerden vazgeçemiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 10:05

Hangi Hollywood yıldızı hangi güneş gözlüğü markasına tutkuyla bağlı? Stillerinden ilham aldığınız ünlülerin işte favori güneş gözlükleri!

Haberin Devamı

Ünlü isimler için güneş gözlükleri vazgeçilmez bir aksesuar. Gündüzden geceye bazen şapka ile tanınmamak için bile kullandıkları bu aksesuarları yine stillerine uygun, favori markalardan seçiyorlar.

 

YÜZ ŞEKLİNİZ ÜÇGEN İSE BU MODEL İDEAL!

Güneş güzlüğünde ikonikleşen Ray Ban modellerinden Aviator (pilot gözlüğü) ve Wayfarer en çok tercih ettikleri arasında. 

Ünlüler bu gözlüklerden vazgeçemiyor

Victoria Beckham kendi adıyla gözlük markası olduğu halde yine Ray Ban kullanmayı tercih ediyor. Jennifer Aniston’u ise yıllardır bu modelin farklı farklı renkleriyle görüyoruz. Olivia Palermo ise tercihini son zamanlarda dünyada trendi yükselen wayfarer modelinden kullanıyor.

Haberin Devamı

Yüz şekilleri üçgen olan bu yıldızların yüz hatlarına sahipseniz siz de Ray Ban’in bu modellerini kullanabilirsiniz.

Modacruz’da Ray Ban güneş gözlükleri fırsatları için tıklayın. 

 

OVAL YÜZ HATLARI İÇİN...

Dior güneş gözlükleri de marka yüzü olarak seçtiği Rihanna ile ünlenerek daha çok tutkuyla bağlanan güneş gözlüklerinden. Oval ve çenesi çıkık bir yüz hattına sahipseniz bu gözlükleri hemen denemenizi öneririz.

Ünlüler bu gözlüklerden vazgeçemiyor

Aynalı camları ve farklı tasarımıyla gönülleri fetheden Dior, Olivia Palermo, Kylie Jenner ve bir çok ünlünün de özel davetlerden tutun da günlük hayatlarına dahil oluyor.

Modacruz’da Dior güneş gözlükleri fırsatları için tıklayın.

 

CESUR MODELLLERİ TERCİH EDİN

Bir başka farklı tasarıma sahip güneş gözlüğü markası ise Miu Miu. Victoria’s Secret meleği Miranda Kerr bu gözlüğün adeta marka yüzü olmuş durumda. Her farklı rengini kombinlerinde kullanan yıldız günlük hayatta düz modeller yerine bu tarz cesur modele sahip bir gözlüğü rahatlıkla takabileceğinizi kanıtlıyor.

Haberin Devamı

Ünlüler bu gözlüklerden vazgeçemiyor

En kolay şıklığı yakalamak için  jean&tişört ikilisi ile hemen denemenizi öneririz. 

Modacruz’da Miu Miu güneş gözlükleri fırsatları için tıklayın.

 

GECE DAVETLERİNDE BİLE KULLANABİLİRSİNİZ

Cesur ve kendine özgü tasarımıyla Prada’nın kemik güneş gözlükleri de Hollywood yıldızlarının merceği altnda. Ashley Olsen stilinde gördüğümüz gibi şık kombinlerinde kullanmayı tercih ettikleri bu aksesuarı gece davetlerde bile kullanıyorlar.

Ünlüler bu gözlüklerden vazgeçemiyor

Şıklığınızı bir adım öteye taşımak için siz de bu modeli deneyebilirsiniz. Büyük çerçeveli güneş gözlüğü sevenler için vazgeçilmez olacaktır. 

Haberin Devamı

Prada güneş gözlükleri fırsatları için tıklayın.

Ünlülerin en çok tercih ettiği bu markalara uygun fiyatlarla ulaşmak için Modacruz'a göz atabilirsiniz.

 

modacruz.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!