Türk Tasarımcı Tuncer Tonun'dan Günah Çıkarmanın Anatomisi

Güncelleme Tarihi:

Türk Tasarımcı Tuncer Tonundan Günah Çıkarmanın Anatomisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2024 16:25

Modacı Tuncer Tonun, 2024 London Fashion Week’te yer alan koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekti!

Haberin Devamı

“The Secret Behind The Curtains” (Perdelerin Ardındaki Sır) koleksiyonuyla, 2019 London Fashion Week kapsamında düzenlenen Fashions Finest yarışmasında, Britanya’nın en iyi tasarımcısı ödülünü kazan Tuncer Tonun, bu kez de “Anatomy of Confession” (Günah Çıkarmanın Anatomisi) koleksiyonu ile göz doldurdu.

Türk Tasarımcı Tuncer Tonundan Günah Çıkarmanın Anatomisi

Tuncer Tonun: “Kadının Zarafeti Cesaretinden Gelir”
Tonun, 2024 London Fashion Week’e katıldığı “Anatomy of Confession” koleksiyonu ile kadınların öz güvenli duruşuna ve kadına yönelik şiddete dikkat çekti.
Londra’nın merkezinde yer alan tarihi St Johns Kilisesi’nde düzenlenen şovun açılışı, tasarımlarında çeşitliliğin altını çizerek, doğu-batı sentezini tüm şıklığıyla ortaya koyan Tonun’un koleksiyonu ile başladı.
Türk Tasarımcı Tuncer Tonundan Günah Çıkarmanın Anatomisi

Tuncer Tonun, gösterisinin finalinde mankenlerden birinin pelerinine işlediği STOP VIOLENCE AGAINST WOMEN (Kadına Şiddete Hayır) yazısıyla büyük alkış topladı.

Geleneksel Türk Kültürünün vazgeçilmez temalarını koleksiyonlarına taşıyan Tonun, bu kez Acem çay bardağı tabağı ya da kahvehane bardağı tabağı olarak bilinen kırmızı çizgili klasik çay tabaklarını kullanarak bir koleksiyon hazırladı.
Türk Tasarımcı Tuncer Tonundan Günah Çıkarmanın Anatomisi

Geri dönüşümden doğaya, kadından nostaljiye pek çok konuya değinen Türk tasarımcı Tuncer Tonun, “Kadının zarafeti cesaretinden gelir. Kadının gücünden çekinmek yerine, o gücün sunduğu muazzam bereketten beslenmeyi öğrenmeliyiz. Böylece yaşamın dengesini yakalamakla kalmayacak, aynı zamanda bu dengenin sağladığı muhteşem enerjiyle bütün olmayı da öğreneceğiz. ”dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!