Trend yükseliÅŸi: Rahat ayakkabılar

Güncelleme Tarihi:

Trend yükselişi: Rahat ayakkabılar
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 29, 2016 11:02

Seksi görünüm yerine cool bir stile sahip olmak artık daha trend! Bu stilin baş kahramanı ise düz ve rahat ayakkabılar.

Haberin Devamı

Yüksek topuklu ayakkabıların tahtını son yıllarda sallayan sneaker; topuksuz ayakkabıların hepsine tekrardan önem kazandırdı!

İşte baharın gelmesiyle ayağımızdan çıkarmak istemeyeceğimiz ayakkabılar:

SNEAKER 

Moda dünyasının sneaker’ı taparcasına sevdiğini; ünlü isimlerin gündüzden geceye stilleri ve Rihanna, Kanye West’in markalarla yaptıkları özel koleksiyonları kanıtlıyor.

Günlük ve iş hayatında kombinlemeyi sevdiğimiz bu ayakkabılar aslında feminenliğe enerjik bir ruh katıyor.  En çok sevilen markalar ise Adidas, Nike ve New Balance...

İkinci el sneaker fırsatları için tıklayın.

 

Â

Trend yükselişi: Rahat ayakkabılar

BABET 

Haberin Devamı

Zarif ve şık bir seçim olan babetler; sneaker’lar gibi günlük ve iş hayatımızda kullanabileceğimiz doğru parçalar, fakat her kombine uymuyorlar. Babetleri etek, düz paça pantolon, jean ve elbiseler ile kombinleyebilirsiniz; sneaker'ları ise sokak stilleri sayesinde artık her yerde görmek mümkün.

Siyah ve nude renk babet kurtarıcınızdır. Bunun yanı sıra, bizim tavsiyemiz canlı renklere ya da desenlere sahip deri babetleri de tercih etmeniz. Farklı stiller denemek size iyi gelecektir.

İkinci el babet fırsatları için tıklayın.

 

Â

Trend yükselişi: Rahat ayakkabılar

OXFORD / LOAFER 

Feminenliği ve maskülenliği bir araya getiren oxford ve loafer, özellikle pantolonların en rahat tamamlayıcısı.  Rugan, deri ve parlak renkler en favori olan modeller arasında yer alıyor. İş hayatınızda vazgeçilmeziniz olmaya aday!

İkinci el oxford fırsatları için tıklayın.

İkinci el loafer fırsatları için tıklayın.

 

 

Trend yükselişi: Rahat ayakkabılar

Haberin Devamı

Son olarak; farklı tarza ait parçaları bir arada kullanarak stilinizi özgün kılabilirsiniz. Mesela ofis stilinizde veya mini bir gece elbisesi altına sneaker ayakkabı hiç de fena durmaz... Hadi kombin yaratmanın keyfini sürdürmeye devam edin.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!