Seksi stil önerileri

Güncelleme Tarihi:

Seksi stil önerileri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2014 15:29

Küçük detaylarla stilinize biraz seksilik katmak sizin elinizde! İşte her kadını seksi gösteren stil önerileri!

Haberin Devamı

Stiletto+dar pantolon ikilisi

Ayaklar, bilekler seksi görünümün temel noktasıdır. Hele ki bu ayaklar bir de ince topuklu bir stiletto’nun içindeyse! Üzerinize oturan dar bir pantolon ve altına giyeceğiniz ince topuklu stilettolar, sizi bir anda bambaşka bir havaya sokacaktır.

İncecik askılar

Spagetti askı olarak adlandırılan incecik askılar, herkesin dikkatini en seksi yerlerinizden biri olan omuzlarınıza çekecektir.

Seksi stil önerileri


Boyundan bağlanan askılar

Omuzlarınızın en seksi yerlerinizden biri olduğunu söylemiştik. Tıpkı incecik askılar gibi boyundan bağlanan askılar da omuzlarınızı ön plana çıkaracağı için sizi oldukça seksi gösterecektir.

Kesik dekolteler

Haberin Devamı

Vücudunuzun çeşitli yerlerinden aynı anda verdiğiniz küçük dekolteler, sizi oldukça seksi gösterecektir.

Seksi stil önerileri


Göğüs dekoltesi

Göğüslerinizin boyutunun hiçbir önemi olmadığını, göğüs dekoltesi testiyle ortaya çıkarabilirsiniz. Göğüs dekoltesi her kadını seksi gösterir, göğüslerinizin ne kadar küçük ya da büyük olduğunun hiçbir önemi yoktur. Önemli olan göğüs dekoltesini tek başına kullanarak dozu iyi ayarlamaktır.

Seksi stil önerileri

İç çamaşırı detaylarına sahip elbiseler

İç çamaşırı detaylarına sahip elbiseler ya da üstler, sizi bir anda seksi bir havaya sokmaya yardım eder. Göğüs ve bel kısmı bir korse gibi üzerinize oturacağından kadınsılığınızı ön plana çıkarır.

Seksi stil önerileri

BAKMADAN GEÇME!