Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı

Güncelleme Tarihi:

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2024 16:12

Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.

Haberin Devamı

Avrupa’nın en yoğun ilk 10 havalimanı arasında yer alan, 2023 yılını tüm zamanların yolcu trafiği rekoru ile tamamlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Kahire seferlerinin salı, perşembe, cuma, cumartesi, pazar günleri olmak üzere haftada beş kez karşılıklı olarak gerçekleşeceği öğrenildi.

ISG İcra Kurulu Başkanı (CEO) Serhat Soğukpınar konu hakkında açıklamada, “Ulaşım çeşitliliği ve merkezlere olan yakınlığıyla ‘Şehrin Havalimanı’ olarak adlandırılan Sabiha Gökçen Havalimanı, tarihi, kültürü, doğal güzelliği, ticaret ve eğitim olanaklarıyla İstanbul’umuzu dünya ile bağlayan önemli noktalardan biri. Pegasus’un başlattığı uçuşlarla kültür ve antik tarihi bakımından dünyanın sayılı yerleşimlerinden biri olan Mısır’daki 5. destinasyonumuz Sphinx bağlantısının, her iki uçta pek çok yolcuya kolaylık ve konfor sağlayacağına inanıyoruz. Yeni iş birlikleriyle destinasyon sayımızı artırmaya ve ortaklıklarımızı güçlendirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!