Plaj çantasının olmazsa olmazları

Güncelleme Tarihi:

Plaj çantasının olmazsa olmazları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 13:18

Sıcak kumlardan serin sulara atlarken plaj çantanızda bulunması gerekenleri derledik.

Haberin Devamı

Tatil için adeta gün saymaya başlanan aylardayız. Tatil alışverişinizi bir bir hallederken plaj keyfinizi yarıda bırakmayacak eşyalar alışveriş listenizin en üst sıralarında yer almalı. Özellikle kadınlar için adeta bir tutku olan plaj alışverişine sevdiğiniz bir arkadaşınızı da dahil edebilir ve birlikte birbirinden güzel ürünler seçerek alışverişinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

 

PLAJ ÇANTANIZIN OLMAZSA OLMAZLARI NELERDİR?

Plaj çantasının olmazsa olmazları

 

CIVIL CIVIL PLAJ HAVLULARINDAN EN GÜZELİNİ SEÇİN!

Canlı ve göz alıcı renkleriyle sizi mağazalara mıknatıs gibi çeken plaj havluları mayonuzla uyumlu olduğunda plaj şıklığınızı da tamamlayıcı bir etki sunar. Beyaz renkli havlulardansa koyu tonda havlular seçmek havlunun çabuk kirlenmesinin de önüne geçiyor. Plaj çantanızda iki adet havlu bulundurmanız ideal olur. Biri şezlongunuz için diğeri ise daha küçük boylarda ve deniz sonrası kurulanmak için.

Haberin Devamı

PLAJ KIYAFETİNİZ HAVALI OLSUN

Plajda ihtiyacınız olduğunda üstünüze giyeceğiniz veya yiyecek bir şeyler atıştırmaya giderken kullanacağınız pareo veya ince tulumlar plajda oldukça hoş görünmenize yardımcı olur. Pareolar pratik bir kullanım sunarken şort veya etekler de diğer plaj kıyafeti alternatifleri arasına girebilir.

 

Plaj çantasının olmazsa olmazları

 

GÜNEŞ KREMİ OLMADAN ASLA!

Güneşin artan zararlı etkilerinden korunmak için yüksek faktörlü bir güneş kremi ile cildinizi korumanız şart. Cilt tipinize uygun bir güneş kremi seçerek, kremi güneşe çıkmadan en az yarım saat önce uygulamalı ve her deniz banyosu sonrasında krem sürmeyi tekrarlamalısınız. Güneşin yeryüzüne en dik geldiği öğle saatlerinde yani 11:00 ile 15:00 saatleri arasında güneşe çıkmak yerine gölgede kalmanız cildinizi istenmeyen güneş yanıklarından korur.

 

Haberin Devamı

Plaj çantasının olmazsa olmazları

 

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ EN ÖNEMLİ AKSESUAR

Cildiniz kadar gözlerinizi de güneşin zararlı etkilerinden koruyacak olan kaliteli ve büyük çerçeveli güneş gözlükleri ile plajda stil sahibi görünebilirsiniz. Yüzünüze uygun tarzda seçeceğiniz güneş gözlükleri ile göz çevrenizin kırışmasını da önlersiniz.

 

Plaj çantasının olmazsa olmazları

 

ŞAPKASIZ ÇIKMAYIN

Başınız vücudunuzun en hassas bölgelerinden biri. Günün en sıcak saatlerinde başınızı şapkayla korumazsanız baş ağrısı ve güneş çarpması gibi diğer tehlikeli problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Plaj stilinize uygun geniş kenarlı bir şapka yardımı ile hem yüzünüzü güneşten koruyabilir hem de şık görünebilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!