Pantolon-etek trendi

Güncelleme Tarihi:

Pantolon-etek trendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2014 09:56

Pantolon etekler rahatlığın eş anlamlısı. Özellikle rahat olmak istediğiniz günlerde tercih edebilirsiniz. Peki pantolon etekler nasıl kombinlenir?

Haberin Devamı

Pantolon etek modelleri her yıl olduğu gibi bu yazında bayanların vazgeçilmezi oldu. Daha çok beyaz ve bej renklerin seçildiği pantolon etekler kombinlemesi en kolay kıyafetlerden. Beyaz tişört ve bluzlar ile harika duran pantolon etek modelleri dantelli üstler ve kısa üstler ile de çok şık görünüyor.

Pantolon-etek trendi

Bu yaz ünlü markaların koleksiyonlarında çok çeşitte modeller gördük. En güzelleri yüksek bel ve paça boyu kısa olan pantolon etekler. Sezonun pantolon etekleri genellikle yüksek belli olduğundan, Crop-Top (kısa üst) ile birlikte giyilmesi de dikkat çekiyor. Deriden yapılmış pantolon etekler de bu sezon popüler. Tasarımcıların pantolon etekleri straples ya da peplum üstlerle kombinlendiğini de belirtelim.

Haberin Devamı

Pantolon-etek trendi

Etnik desenli ve çiçek desenli pantolon etekler de çok trend. Bu modellerde daha çok yere kadar uzanan modeller tercih ediliyor. Kapri boy olanlarda ise daha çok düz renkleri görmek mümkün. Tarzınız ve stilinize uygun sizde kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Pantolon-etek trendi

Beyaz ve siyah renkli pantolon eteklerin çok daha popüler olduğunu söylemek gerekiyor. Siyah renklerde daha maskulen pantolon etek modelleri gözükse de, beyaz olanlarında daha feminen bir hava estiğini görüyoruz. Baştan ayağa beyaz giyinmek bu yaz da revaçta... Bu yüzden beyaz pantolon etek ve beyaz tişört kombininin oldukça popüler olduğunun altını çizelim. Podyumlarda pantolon etekler, en fazla dolgu topuklu bilekten bağlı sandaletlerle birlikte giyildi.

Pantolon-etek trendi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!