Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2024 16:16

Limak Vakfı tarafından kurulan ve bu yıl 7’nci yaşını kutlayan Limak Filarmoni Orkestrası, geleneksel hale gelen yeni yıl konserlerini bu yıl Şubat ayında verecek. Limak Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü tenorlar Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj ile İstanbul, İzmir ve Ankara’da sahne alacak.

Haberin Devamı

Orkestra kuruluşunun 7’nci yılında, dünyaca ünlü üç büyük tenorla İstanbul, İzmir ve Ankara’da müzikseverlerin karşısına çıkacak. Türkiye’nin ünlü seslerinden olan ve dünyanın önemli sahnelerinde başrol söyleyen ünlü tenor Murat Karahan, gelenekselleşen yeni yıl konserlerinde bu yıl, zamanın önde gelen tenorlarından Meksikalı Ramon Vargas ve lirik sesiyle uluslararası üne sahip Kosovalı tenor Rame Lahaj ile birlikte sahne alacak. 

Yeni yıl konserleri serisinin ilki 23 Şubat’ta İstanbul’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell sahnesinde yapılacak. İkinci konser 25 Şubat’ta İzmir’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Serinin son konserinde ise orkestra 27 Şubat’ta Congresium Ankara'da izleyici karşısına çıkacak.

BAKMADAN GEÇME!