Kışlık alışverişte 5 kilit parça

Güncelleme Tarihi:

Kışlık alışverişte 5 kilit parça
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 10:19

İndirim kapıda, eksiklerinizi tamamlamanın tam zamanı... Kalabalık mağazalarda daralmadan hızlıca almanız için size küçük bir liste yaptım...

Haberin Devamı

Moda adına her yıl sorduğumuz sorular vardır... Bunlardan en basiti ama en çok sorulanı da: ‘Bu sezon ne alacağız?’ Özellikle erkekler için bu soru daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. Kafaları karıştıran tarafı hem modayı takip ediyor gibi görünmek hem de dolaptaki ihtiyacı tam karşılamaktır. Doğru ürünü, doğru fiyata, doğru zamanda almak önemli olandır. Size kısa bir alışveriş listesi yapmak istesem şöyle olurdu:

*Aynı zamanda hırka olarak da kullanabileceğiniz triko ceketler çok revaçta. Buruşmayan, rahatça katlanan vatkasız kışlık ceketlerden mutlaka edinin. Lacivert bordo ya da camel renkleri tercih edin. “Nereden alacağım?” derseniz, Kiğılı ve Koton’a uğrayın.

Kışlık alışverişte 5 kilit parça

Haberin Devamı

*Parka, birkaç sezondur hayatımızda. Ama bu sene olmazsa olmaz, asker parkaları. Özellikle bol cepli ve yeşil ve haki tonlarında olursa tam hedefi vurmuş olursunuz. Bu parçayı edinmek için istikamet Mudo, Diesel, H&M ve Mavi.

Kışlık alışverişte 5 kilit parça

*Kamuflaj desenli montlar da altın yılını yaşıyor. Özellikle kamuflaj yelek, ince yağmurluk ya da bir sırt çantası alın. Eastpack ve Tumi ve Zara’larda bulabilirsiniz.

*Napa, içi koyun postundan kalın nubuk napalar her boyu ile çok yeni bir trend. Toprak tonları, içi yünlü soğuktan en iyi korunma şekli olacak bu sezon. İstikamet Kapalıçarşı deri bölümü, ya da Derimod ve Desa’lar…

Kışlık alışverişte 5 kilit parça

*Stil sahibi ikonik sneaker’lar spor yapmak için değil. Klasikleşmiş, hafta içi iş yerinde jean ve kanvaslarla bile kolayca kombinleyebileceğiniz rahat ve ‘cool’ spor ayakkabılardan bahsediyorum. Nubuk mavi veya bordo renk Adidas Gazelle modeli, Adidas NMD, Yeezy ya da Adidas Superstar modelleri bu akımı yakalamak için uygun olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!