Kısa abiye elbiseler ile partilerin en çekici kadını olun

Güncelleme Tarihi:

Kısa abiye elbiseler ile partilerin en çekici kadını olun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 13:58

Kısa abiye elbiseler, hoş görünümleri ve havalı duruşları ile özel gecelerin, davet ve organizasyonların, düğün ve nişan törenlerinin, mezuniyet törenlerinin ya da partilerin yıldızıdır.

Haberin Devamı

Kısa abiye elbiseler, hoş görünümleri ve havalı duruşları ile özel gecelerin, davet ve organizasyonların, düğün ve nişan törenlerinin, mezuniyet törenlerinin ya da partilerin yıldızıdır. Kısa abiye elbiseler modelleri, hemen her yaştan kadının tercih ettiği elbiselerdir. Kısa abiye elbiseler 2016 modelleri ve kısa abiye elbiseler fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için Gardrops internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Abiye elbise modellerini satın almak için tıklayınız.

 

Kısa abiye elbiseler ile partilerin en çekici kadını olun

 

KISA ABİYE ELBİSE SEÇİMİ NASIL YAPILMALIDIR?

Elbise seçimi yaparken, vücudunuzun anatomik yapısını göz önünde bulundurmanız gereklidir. Abiye elbise seçimi yaparken de vücut tipinize uygun olup olmadığına bakmalısınız. Eğer vücut tipinizi bilirseniz fazlalıklarınızı ustalıkla saklayabilir ve görüntü illüzyonu tekniğini kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Üst bedeni alt bedenden küçük olan, dar omuzlu, ince belli ve basenleri belirgin anatomik özellikler armut tipi vücudun özellikleridir. Basen ve baldırları geniş olan bu kadınların dikkatleri elbisenin üst kısmına çekmesi gerekir. Straplez ve m yaka kısa elbiseler ile halter yaka kısa elbiseleri omuzları geniş gösterdiği için tercih edilebilir. Omuzlarını açıkta bırakmayan istemeyen kadınların tercihi ise derin V dekolteli kısa elbiselerden yana olmalıdır. Burada önemli olan dikkatleri yüz ve göğüse çekmek, ilgiyi basenlerden almaktır. Elbisede fırfır, kurdele, drape, işleme ya da pırıltı detayı isteyen kadınlar bu tür ayrıntıları elbisenin üst kısmında kullanmalılar. A tipi kıyafetler bu vücut tipine sahip kadınlar için uygundur. Bele takılacak ince bir kemer detayı da şık duracaktır. Vücut hatlarını belli eden saten gibi kumaşlar yerine şifon gibi dökümlü kumaşlar tercih edilmelidir. Aksesuar olarak ihtişamlı bir kolye ya da parlak salkım küpeler kullanılabilir.

Geniş omuzlu, iri göğüslü ve dar kalçalı kadınlar ters üçgen tipi vücut hatlarına sahiptir. Bu tarz kadınlar; V yakalı ve göğüs dekolteli kıyafetleri seçerek dikkatleri omuzlardan alacaktır. Straplez kalp yakalı elbiseler, ince askılı ve kap kollu elbiseler de kullanılabilir. Bu tip vücuda sahip olan kadınlar; kloş etekleri olan kısa abiye elbiseleri ya da balon tipi etekli elbiseleri seçmelidir. Korsajlar ya da geniş kemerler basenleri daha dolgun göstereceği için kullanılabilir.

 

Haberin Devamı

Kısa abiye elbiseler ile partilerin en çekici kadını olun

 

Omuz ve basen kısmı orantılı, bel kavisi belirgin olan kum saati vücut tipine sahip kadınlar, hemen hemen her modeli ve kesimi harika bir biçimde taşırlar. Özellikle bel kavisini ortaya çıkaran kıyafetler size çok yakışacaktır. Yüksek yakalı elbiseler yerine göğüs dekolteli elbiseler tercih edilmelidir. Vücuda tam oturan ve saran bodycon kıyafetler, shift dress elbiseler, kalem etek modelindeki elbiseler size çok yakışır.

Erkeksi, atletik ve ince bir yapıya sahip olan kadınlar dikdörtgen vücut tipine sahiptir. Kıvrımları ve orantısız kısımları yoktur. Vücudu daha kıvrımlı ve feminen gösterecek olan peplum elbiseler, kraliyet elbiseler size çok uygundur. Belin üst ve alt kısmını hacimli gösterecek fırfırlı tasarımlar kullanılabilir. Fırfırlı yakalar, degaje yaka ya da kalp yakalar göğüs kısmını daha dolgun gösterir. Piliseli elbiseler, asimetrik kesimli eteğe sahip olan elbiseler ise kalçayı daha hacimli gösterir. Alt ve üst kısmı ayrı gibi görünen abiye elbiseler bu vücut tipine uygun olan diğer modellerdir.

Haberin Devamı

Üst bedeni alt bedene göre daha dolgun olan kadınlar oval vücut tipine sahiptir. Bel kavisi belirgin değildir ve göğüsler dolgundur. Bu kadınlar; dökümlü kumaşları kullanmalıdır. Anvelop elbiseler bu kadınlara en uygun modeldir.

Kısa abiye elbiseler ile partilerin en çekici kadını olun

Kısa abiye elbise modelleri Gardrops’da!

BAKMADAN GEÇME!