Kış mevsimini seviyorum çünkü...

Güncelleme Tarihi:

Kış mevsimini seviyorum çünkü...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 02:52

Ünlüler kış mevsimine dair ne söyledi? Kış mevsiminin olmazsa olmaz stil parçaları neler? Depresyon hırkanıza sarılıp uyumadan önce gözden geçirin...

Haberin Devamı

CLAUDIA SCHIFFER

Kış mevsimini seviyorum çünkü...

Bu mevsimi her şeyden önce giydiklerimin zengin ve sıcak dokusu yüzünden seviyorum. Yün, tüvit, gore-tex, polar, deri ve kaşmir. Hepsi zamansız parçalara dönüşüyor. Ayrıca sarıp sarmalanmaya da bayılıyorum. Boyfriend yün trikolar, saç örgüsü süveterler, battaniye atkılar, kalın legging'ler aklımı başımdan alıyor. Bu tutkum beni 2011'de Irıs von Arnim ile bir kaşmir koleksiyonu hazırlamaya kadar götürdü. Yazın kış gardrobumu düşlemişimdir hep.

TAYLOR SWIFT

Kış mevsimini seviyorum çünkü...

Haberin Devamı

Kış kokularına bayılıyorum. Tarçın, kestane, zencefilli ekmek, balkabağı çeşnisi, odun, havayı arındıran mis gibi alaçamlar... Ben yaz tatili yapmayı hiç sevmem. Bunun için kışı beklerim. Şarkı sözlerimin birçoğunu da yine bu mevsimde yazmışımdır.

DONATELLA VERSACE

Kış mevsimini seviyorum çünkü...

Beni herkes yaz kadını zannediyor ama hayır. Kışın dış görünüşüme konsantre olmuyor ve kendimi bütünüyle iç dünyama ve yaptığım işe adapte edebiliyorum. Bu da beni inanılmaz besliyor. Genellikle koyu renklere yönelir ve son derece rahat pantolonlar giyerim. Son yıllarda çok sevdiğim layering trend'ini de sıkça kullanıyorum. Örgüyü çok seviyorum. Büyükbabama ait trikoları çıkarıp kullanıyorum. Kışın kendine özgü sade bir gösterişi var. Bu benim gibi frapan bir kadını dengeliyor.

VANESSA MAE

Kış mevsimini seviyorum çünkü...

Kendimi bildim bileli dağları sevdim. Ben tam bir kış insanıyım. Müzik kadar kayak yapmaya da aşığım. Olimpiyatlara bile katıldım! Bu tutkumun boyutunu anlatabiliyordur sanırım... Kar beni dinç tutar, küçük dağ köylerinin sevimliliği hayat neşemi artırır, o köylerdeki basit yiyecekler iştahımı körükler, sessizliği ayrı bir müziktir. Kış insanı içgüdüsel, derin ve farklı bir tarzda tutkuludur.

Haberin Devamı

GARY OLDMAN

Kış mevsimini seviyorum çünkü...

Hep şu hayali kurmuşumdur. Tiyatro sahnesinde ayaktayım, spot ışıkları üzerimde, kalın bir paltoya sarınmışım ve şöyle diyorum: "1860 yılıydı ve kıştı." Bu mevsime hayranlığımı anlatmak için bir giriş sadece...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!