2016 yılının favori saç modelleri

Güncelleme Tarihi:

2016 yılının favori saç modelleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 10:43

Kadınların saçlarıyla ilişkisi hep depresyon odaklı sanılır, hâlbuki depresyondan çok öte değişim her zaman iyi gelir kadın ruhuna.Aynada farklı bir renk, yeni bir saç kesimi gülümseme nedenidir. İşte ünlü kuaför Orhan Bademli'ye göre, 2016 yılında trend olacak saç modelleri...

Haberin Devamı

Saçlarınızı değiştirmek istediğinizde, kendinize özgü bir model yaratmaya çalıştığınızda dikkat etmeniz gereken noktalar şunlar olmalı.

 

1- SAÇ DOKUNUZ VE KESİMİNİZ UYUMLU OLMALI

Eğer hayalinizdeki gibi bir stile sahip olmak istiyorsanız, saç kesiminizin saçınızın dokusuna uyumlu olması gerekir. Bu noktaya dikkat etmezseniz hayalinizdeki saç modeli canlanamaz.

2016 yılının favori saç modelleri

 

2- İSTEKLİ OLUN

Yapmak istediğiniz saç modeli için çok hevesli olmalı ve tavrınıza bu tutkuyu yansıtmalısınız. Tavrınızı tamamlamak için yapmanız gereken diğer şey, saç modelinizi taşıyabilmeniz.

Haberin Devamı

2016 yılının favori saç modelleri

 

3- KENDİ HAYATINIZIN LİDERİ OLUN

Kadınlardaki değişimleri en çok tetikleyen unsurlar internet, kırmızı halı resepsiyonları, festivaller, sokak modası, podyum dünyası ve gala geceleri gibi görsel ve işitsel mecralar. Bunlardan ilham alan kadınların hayal güçleri gelişir, duyguları zenginleşir ve bu değişimleri sosyal yaşantısına yansıtmak, hayata geçirmek ister. Bu yüzden duygularla saçlar arasındaki ilişkiyi kurabilmek için araştırma yapmak gerekir.

2016 yılının favori saç modelleri

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!