Grand Model Of Türkiye Birincileri Belli Oldu

Güncelleme Tarihi:

Grand Model Of Türkiye Birincileri Belli Oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2023 15:26

Grand Model Of Türkiye finali 12 Kasım’da Hilton İstanbul Kozyatağı'nda bir törenle gerçekleşti. Yarışmaya Trabzon’dan katılan Muhammet Ali Kibar erkeklerde birinci olurken , İstanbul’dan katılan Deniz Eser ise kızlarda birinci oldu.

Haberin Devamı

Sunucu Gökay Kalaycıoğlu ve Zeliha Çal sunumuyla gerçekleşen gecede İlayda Emir , Sevgi Taşdan , Melek Doğan ve Özgür Deniz Yılmazer'in Grand Model Of Türkiye ye hazırladığı özel koleksiyonlar büyük beğeni topladı.

Yarışmanın koreografi ve sanat yönetmenliğini ise Asil Çağıl gerçekleştirdi. Sanatçılar Ferah Zeydan , Ozan Orhon , Uğur Arslan , Gökçe Kırgız Taner ve Reşat Gümüştaç şarkılarıyla geceye renk kattılar.

Grand Model Of Türkiye Birincileri Belli Oldu

40 modelin yarıştığı gecede ikinciliği Göktuğ Akın- İpek Kuşçu kazanırken , üçüncülüğü ise Cem Güleryüz ve Aybike Hindistan kazandı. 4.cülükte Doğukan Navdar – Aleyna Varna , Beşincilikte ise Berk Duman – Hilal Munis yer aldı.

Haberin Devamı

Yarışmacılar jüri tarafından büyük beğeni toplarken jüriler seçim yapmakta zorlandılar. İş sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri yarışma jürisinde yer alırken jüri başkanlığını kurucu olarak Duygu Yazıcı üstlendi.

Grand Model Of Türkiye Birincileri Belli Oldu
‘’Bu yarışmalar gelecek nesil tasarımcılar ve modeller için birer öğrenme platformudur’’

Jüri koltuğunda oturan MKS Kağıt Yönetim Kurulu Başkanı Maks Gerşon, Grand Model of Türkiye yarışmasının, genç yeteneklerin keşfedilmesi, moda dünyasına adım atmaları ve kariyerlerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat sunduğunu belirterek yarışmanın gelecek yıllarda da moda ve güzellik dünyasına yön veren bir platform olacağına dikkat çekti. Gerşon, ‘’Yarışmacıların başarıları, sektördeki ve bu sektörü düşünen tüm gençler için de ilham verip yol gösterecektir. Bu şekilde, yarışmalar gelecek nesil tasarımcılar ve modeller için birer öğrenme ve ilerleme platformudur. Gelişen ve değişen dünyada moda her zaman en hızlı şekilde kendisini yeniliyor. Modanın estetik anlayış ve güçlü bir mesaj ile birleştiğinde toplumda olumlu etkiler yaratabileceğine inanıyorum’’ dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!