Gardırobunuz bahara ne kadar hazır?

Güncelleme Tarihi:

Gardırobunuz bahara ne kadar hazır
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 15, 2017 10:41

Bahar günleri kapıda! Yeni sezonda birbirinden renkli ve şık kıyafetler ile kendinizden söz ettirmek istiyorsanız gardırobunuzu bahara bu öneriler ile hazırlayın...

Haberin Devamı

Soğuk kış aylarının bitmesine az kaldı. Birçoğumuzun beklediği o güzel havalar yakında geliyor. Dolayısıyla gardıroplarımızda da yepyeni kıyafetler yerini alıyor. Peki gardırobunuz bahara hazır mı? Bahar aylarında tercih edebileceğiniz kombin ve kıyafet tüyolarını şöyle sıralayabiliriz:

Trençkot ve elbise kombinine şans verin

Son yılların modası elbiseleri trençkot veya parkalar ile kombinlemek. Bilekte biten kısa botlarla ya da spor bir duruş için sneaker'larla kombini tamamlayabilirsiniz. Bahar aylarında gün içinde değişen sıcaklığa karşı üzerinize alacağınız trençkot ve parka size oldukça yardımcı olacaktır.

Gardırobunuz bahara ne kadar hazır

Haberin Devamı

Pileli eteklerle her daim şık olun

Pileli etek kombinlerinizi salaş t-shirt ya da uzun kollu sweatshirt'ler ile tamamlamaya ne dersiniz? Daha resmi bir kombin içinse kalem etek oldukça ideal olabilir. Desenli ve tül gömleklerle de harika bir görüntü oluşturan kalem etekler bahar kombinlerinin en tercih edilenleri arasında. Hem mevsime uygun hem de modaya ayak uydurabileceğiniz bu kombini hafta sonu buluşmalarında tercih edebilirsiniz.

Gardırobunuzda renklere yer açın

Son yılların moda renkleri mavi tonları, turuncu, limon sarısı ve toz pembe. Bahara en çok yakışan bu renklere gardırobunuzda mutlaka yer verin. Hem iddialı hem de sıcacık bir görüntü yakalayabileceğiniz bu renkleri her parçada kullanabilirsiniz. Ancak bu renkleri olabildiğinde nötr renklerle kombinlemeye çalışın. Beyaz, krem ve bej rengi bunlar için ideal renkler.

Â

Gardırobunuz bahara ne kadar hazır

Aksesuar tercihlerinizle şıklığı yakalayın

Fular ve fötr şapka bahar aylarında hem mevsime uygun hem de oldukça şık bir hava yakalamanızı sağlar. Özellikle pastel tonlarında tercih edeceğiniz bu parçaları hemen her kombinle kullanabilirsiniz. Aksesuarda bulunan renklerin kıyafetinizde bulunan renklerle uyumlu olmasına dikkat edin.

Haberin Devamı

Rengarenk kısa pantolonlar deneyin

Topuklu ayakkabı ile şık bir davete, spor ayakkabı ile arkadaş buluşmalarına gidebileceğiniz renkli pantolonları bahar aylarında mutlaka tercih edin. Kırmızı, turuncu, bebek mavisi, patlıcan moru.. Beyaz ya da siyah düz bir tişört ve büyük takılarla renkli ve iddialı bir bahar kombini yakalayın.

Gardırobunuz bahara ne kadar hazır

Blazer ceketler olmazsa olmaz

Elbiselerinizin ya da basic t-shirtlerinizin üstüne alacağınız blazer ceketleri baharda da tercih edebilirsiniz. Özellikle renkli ya da desenli ceket ve topuklu ayakkabılarla tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!