Evde kaş boyanır mı?

Güncelleme Tarihi:

Evde kaş boyanır mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2014 14:25

Pratik yöntemlerle evde kaşınızı kolaylıkla boyayabilirsiniz...

Haberin Devamı

Malzemeler

* Boya fırçası veya rimel
* Boya geliştirici
* Kaş boyası
* Pamuk ped
* Tonik
* Boya lekesi sökücü

* Kaşınızı boyamadan önce yüzünüzdeki makyajı ve kiri arındırmalısınız. Yüzünüzde herhangi bir kalıntı olduğunda kaş boyanız uzun ömürlü olmaz ve istediğiniz etkiyi oluşturmaz.

Evde kaş boyanır mı


* Kaşlarınızın rengi saçlarınızın rengi ile uyumlu olmalıdır. Eğer saçlarınız siyah ise kaşlarınızı ya siyah ya da koyu kahve tonlarında boyamalısınız. Saçlarınız sarı ise kaşlarınızı biraz açarak hafif gölgelendirme yapmalısınız.

Evde kaş boyanır mı


* Öncelikle boyayı hazırlarken boya geliştirici ve kaş boyasını aynı anda karıştırmanız çok önemli. Çünkü aynı anda karıştırılmadığında boyanın kıvamı hamur gibi olmaz. Boya karıştırıldığı anda kaşlara uygulanmalıdır. 2-3 dakika bekletilirse etkisini azaltır.

Haberin Devamı

* Kaş boyanızı kaşlara sürerken iyice dairesel hareketlerle yedirin. Boya kaş diplerine iyice girmeli.

Evde kaş boyanır mı


* Kaşlarınızı boyadıktan 3 dakika sonra boyayı çıkarma işlemine geçilir. Pamuk ped ile fazlalık olan boya alınır. İstenen renk elde edilmediyse kaş tekrar boyanabilir.

* Kaşlarınızın fazlalığını pamuk ped ile aldıktan sonra başka bir pamuk pedi leke sökücüye biraz bandırıp tekrar temizleyin.

* Kaş boyama işleminiz bittikten sonra fazla olan tüylerinizi temizleyin ve aralarda oluşan kaş boşluklarını kaş kalemi ile doldurun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!