Erkekler de bileklik takar!

Güncelleme Tarihi:

Erkekler de bileklik takar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2016 15:14

Bileklikler artık sadece kadınların değil erkeklerin de radarına girmiş durumda... İşte en trend erkek bileklik modelleri...

Haberin Devamı

Son yıllarda sıkça karşılaştığımız trendler arasında erkeklerin kollarını süsleyen bileklikler de yer alıyor. Erkeklerin uzun zamandır taktığı tek aksesuar olan saatlerden sonra şimdi de erkek bileklikleri kolları süslemeye devam ediyor. Pek çok doku ve materyalden yapılmış olan bileklikler erkeklerin en güçlü aksesuarlarının başında geliyor. Denizci tipi bilekliklerden deri olanlara, boncuklu bilekliklerden örgü modellere kadar oldukça geniş seçeneklerin yer aldığı bileklik trendinde stil ve tarzınıza en uygun seçimler yapmak sizi daha havalı ve şık gösterecektir.

İŞTE ERKEK BİLEKLİK TRENDLERİ;

METAL BİLEKLİK MODELLERİ

Künye tarzında olan bu modeller erkekleri askerlik dönemlerine döndürmekte iddialı. Özellikle moda dergilerinde sıkça görmeye alıştığımız metal bileklikler saatlerle kombinlendiği gibi tek başına da oldukça maskülen bir hava katıyor. Bileklik trendini yeni uygulayanların metal bilekliklere yatırım yapması oldukça ideal. Metal bileklikleri trendy yüzüklerle de tamamlayarak tarzınızda farklılık yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Erkekler de bileklik takar

DENİZCİ BİLEKLİKLERİ

Denizci temalı ve çapa detaylı bileklikler son zamanların en gözde bileklik modelleri arasında yer alıyor. Özellikle yaz aylarında oldukça cool duran bu modelleri marin detaylı kıyafetler ve mavi t-shirtlerle kombinleyebilirsiniz. Yelken ipli ve tekne motifli renk renk erkek bileklikleri canlı renklerden seçilebileceği gibi minimal tonlarda da oldukça hoş duruyor.

DERİ BİLEKLİKLER

Rock and roll havasına sahip olan deri bileklikler belki de en şık duran ve erkek bileğine en çok yakışan modellerden biri. Deri aynı zamanda asaletin simgesi olduğu için erkek deri bileklikleri takana oldukça çarpıcı ve göz alıcı bir hava katıyor. Şık deri kayışlı saatlerle mükemmel bir uyum içerisinde olan bu modeller gerçek deriden yapılmış modelleriyle göz dolduruyor. Takım elbiselerle deri bileklikler oldukça havalı bir görüntüye imza atıyor.

Haberin Devamı

Erkekler de bileklik takar

ÖRGÜ MODELLER

Birbirinden rahat ve renkli örgü bileklik modeller, rahatına düşkün erkeklerin bileklerini süslemeye devam ediyor. T-shirt ve jean ikilisi ile mükemmel bir uyum içerisinde olan bu modelleri salaş görünümün en güzel tamamlayıcıları arasında yer alıyor.

BONCUKLU MODELLER

Etnik ve tribal bir havası olan boncuk bileklikler doğal malzemeleri ile dikkat çekiyor. Pek çok stile kolayca adapte edilebilen bu modeller spor şık bir stile oldukça yakışıyor. Üst üste takılabilen bu modeller aynı zamanda en kolay kombinlenen bilekliklerden biri...

BAKMADAN GEÇME!