En şık giyinme odası önerileri!

Güncelleme Tarihi:

En şık giyinme odası önerileri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2014 12:53

Küçük evlerde giyinme odası yaratmak zor gibi görünse de önerilerimize göz atarak siz de kendinize bir giyinme odası yaratabilirsiniz...

Haberin Devamı

Giyinme odası modellerini dekore ederken alanı oldukça iyi kullanmak gerekir. Giyinme dolabını seçerken de raf ve çekmece sayısının fazla olması kullanıcı açısında iyi olur. Genellikle açık tonlarda dolap tercih edilir. Özellikle dolabınızın bir kapağında boy aynasının olmasında fayda vardır.

En şık giyinme odası önerileri

Açık giyinme dolabı modern görünse de kullanım kolaylığı bakımından pek tercih edilmezler. Çünkü dolap içleri her zaman düzenli olmayabilir. Bu yüzden kapalı dolap kapakları bu dağınıklığı kamufle edebilir.

En şık giyinme odası önerileri

Haberin Devamı

Kapalı dolapları tercih etmiyorsanız açık raf sistemiyle modern bir oda oluşturabilirsiniz. Bu dolapların en iyi yanı istediğiniz her şeyi hemen bulabilirsiniz.

Giyim dolabı sadece kıyafetleriniz için değil ayakkabı, çanta hatta takılarınızı da içine alacak detayları barındırmalıdır.

En şık giyinme odası önerileri

Eğer giyinme odanız darsa sürgülü kapılar sizin için daha uygun olabilir. Evinizin küçük bir çatı katı varsa bunu giyinme odası olarak da kullabilirsiniz. Giyinme odanızda doğru tercihler yapmanız için ışıklandırmasına da özen göstermelisiniz. Loş olmayan aydınlık odada şık giyinmeyi başarabilirsiniz.

En şık giyinme odası önerileri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!