En güzel kaküllü ünlüler

Güncelleme Tarihi:

En güzel kaküllü ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 14:49

Yüz hatlarınızı vurgulayan muhteşem kâküllerden vazgeçmeyin. Şimdi tarz yaratma zamanı! İşte ünlülerden en güzel kâkül modelleri...

Haberin Devamı

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon'un uzun sarı saçları, kalp şekilli yüzüne tam uyacak şekilde kahküllerle hareketlendirilmiş. Muhteşem sarı katların dışında, Witherspoon'un jilet gibi keskin kâkülleri ilk bakışta dikkatleri üzerine çekiyor. Eğer Reese Witherspoon'un muhteşem kahküllerini denemek istiyorsanız, kaşlarınızın hizasında kestirdiğiniz kahküllerinizi düzleştirin ve parlatıcı serum uyguladıktan sonra saç spreyi sıkarak yana doğru yatırın.

En güzel kaküllü ünlüler


Kelly Rowland

Eski Destiny's Child üyesi Rowland'da kâküllerden vazgeçmeyen Hollywood güzellerinden. Kelly Rowland'ın düz parlak kâkülleri muhteşem görünüyor. Rowland, bazen saç diplerine hafif volüm vererek, kâküllerini yuvarlak bir biçimde kullanıyor. Saçlarında değişik modeller denemeyi seven Rowland, saçlarının geri kalanı gibi kâküllerini de şekillendirmeyi unutmuyor.

Haberin Devamı

Bu şekilde düz kesimli kâküller, yarım toplanan romantik saç modelleriyle birleşince ortaya romantik prensesler çıkıyor! Düz fön çektirdiğiniz saçlarınızı kâküllerinizi ve kulak yanlarından birkaç tutam saçınızı serbest bırakarak geriden toplayın. Bu saç modeli hem kâkülünüze hem de güzel gözlerinize vurgu yapacak.

En güzel kaküllü ünlüler

Anne Hathaway

Sefiller filminin çekimlerine başlamadan hemen önce saçlarını eski Hollywood'un görkemli tarzıyla şekillendirdi ve sonuç muhteşem oldu. Kısacık kesilmiş, kırpık saçlarıyla büyük beğeni toplayan Hathaway, pixie kesim saçları popülerliğe kavuşturan isim oldu. Güzel, narin boyunları açıkta bırakan ve kadının zerafetini vurgulayan bu saç modeli bir de kâküllerle birleşince ortaya Anne Hathaway'inki gibi unutulmayan bir görünüm çıkıyor.

Bu kahkülleri isterseniz yana doğru tarayın, şekillendirici ürünlerle kabartın, hareket verin hatta hafifçe yukarı dikin! Islak saçlarınızı beş dakikada kurutup taradıktan sonra elinize bir miktar saç şekillendirici köpüklerden sıkın. Saçlarınızı parmaklarınızla şekillendirin ve işte muhteşem kâkülleriniz hazır!

Haberin Devamı

En güzel kaküllü ünlüler

Zoey Deschanel

New Girl dizisinin yetenekli güzeli Zoey Deschanel, tartışmasız Hollywood'un en güzel kâküllerinin sahibi! Zoey Deschanel'in kâkülleri güzel oyuncunun imzası haline geldi ve bugün elde ettiği şöhrete katkısı büyük. Bu muhteşem kâküllerin sırrı, Deschanel'in kalın saç tellerinde ve siyah saçlarında gizli. Deschanel kahküllerini asla tek bir modelde kullanmıyor, her seferinde saç modeline göre kâküllerini şekillendiriyor.

En güzel kaküllü ünlüler

Emma Stone

Kızıl, sarı ya da ne renk olursa olsun, Emma Stone'un seksi kâkülleri kıskanılmayacak gibi değil! Eğer Easy A filmindeki kızıl afet görünüşünü kendinizde deneyecekseniz, saçlarınızı kuruturken yuvarlak saç fırçası kullanmalısınız. Önceden bir maşa ya da bigudiler yardımıyla şekillendirdiğiniz saçlarınızı yuvarlak bir saç fırçası ve fön makinesiyle düzeltin. Özellikle yana ayıracağınız kâkülünüzü yuvarlak fırçaya dolayın ve fön makinesinin altında birkaç saniye beklettikten sonra yana doğru tarayın.

Haberin Devamı

En güzel kaküllü ünlüler

Florence Welch

Bu ateş kızılı saçlar kesinlikle kendi özgün tarzını yansıtıyor. Muhteşem sesiyle bizi büyülemeyi başaran Welch, kendine has bohem tarzını bu muhteşem kâküllerle tamamlıyor. Bu tarz kahkülleri toplu saçlarla kullanabilir ve saç aksesuarlarıyla süsleyebilirsiniz. Saç bantları ve tokanızın üstüne bağlayacağınız fularlar kahküllerinizle birlikte harika bir tarz yaratacak.

En güzel kaküllü ünlüler

BAKMADAN GEÇME!