DüÄŸünler için anı defteri fikirleri

Güncelleme Tarihi:

Düğünler için anı defteri fikirleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 10:14

Bugünlerde çiftler düğünlerine gelen sevdikleri ve yakınları için anı defterleri alıyorlar. Düğüne gelen kişiler o anki hislerini bu defterlere yazıyor ve daha sonrasında da çift uzun süreler boyunca bu anları saklayabiliyor.

Haberin Devamı

 

 

DENÄ°ZE TUTKUN OLANLARA

Düğün temasını deniz ve maviden yana olan çiftler davetliler için küçük şişeler ve not kağıtları hazırlatabilir. Ya da davetlilere verilecek küçük kağıtlar büyük bir şişenin içerisinde saklanabilir.  Çiftler bu şişeleri evlerinde diledikleri birçok yerde sergileyebilir.

Â

Düğünler için anı defteri fikirleri

ROMANTİKLİKTEN VAZGEÇMEYENLERE

Genel olarak çiftlerin büyük bir kısmı bu günleri için romantik duygularından vazgeçmezler. Bunun içinse tercihlerini klasik tarzdaki anı defterlerinden yana kullanabilirler. Farklı tarzda bir anı defteri hazırlamak isteyen çiftler ise kendilerinin olduğu kanvas tablolar hazırlatabilirler. Düğüne gelen kişiler de bu tablo üzerine en iyi dileklerini yazarlar. Daha sonrasında bu tablo evin en güzel köşesine asılabilir.

Haberin Devamı

YARATICILIÄžINI KONUÅžTURANLARA

Herkesin seçtiği şeyleri seçmek istemeyen çiftler de anı defteri yerine farklı şeyleri kullanabilir. Örneğin şarap mantarları üzerine yazılacak notlar bu mutlu günü hiç olmadığı kadar güzel bir şekilde hatırlatacaktır. Daha sonrasında bu mantarlar farklı şekilde düzenlenerek evlerin şıklıklarını tamamlamış olurlar.

VÄ°NTAGE AÅžIKLARINA

Düğününü de nostaljik bir havada yapacak çiftler anı defteri yerine sarı saman kağıtları kullanabilir, sonrasında bu kağıtları bir hatıra kutusunda saklayabilirler. Ya da düğünün yapıldığı yerde bulunan daktiloya gelen misafirler istediklerini yazabilir. Daha sonrasında da bu notlar rulo halinde saklanır. Böylece üzerinden kaç yıl geçerse geçsin fark etmez, çiftler kendileri tek başlarına ya da sevdikleri ile bu noktaları okuyarak o günleri tekrardan yaşayabilirler.

EĞLENCELİ ANILAR İÇİN

Düğününü eğlenceli bir şekilde yapmak isteyen çiftler anı defteri seçimi yaparken onların karikatürize edilmiş hallerini kullanabilirler. Böylece çiftler de anı defterleri içerisinde bu karikatürlerden kullanabilirler.

Haberin Devamı

ANILARINI FOTOÄžRAFLAMAK Ä°STEYENLERE

Anı defterini yalnızca yazılar ile süslemek istemeyen çiftlerin bunun için ihtiyaç duyacakları şeylerin başında polaroid fotoğraf makinesi geliyor. Böylece deftere yazan kişilerin fotoğrafları da defterdeki yerini alacak, çiftler bugünlerini hiç olmadığı kadar güzel bir şekilde hatırlayacaklar. 

dugunmevsimi.com tarafından hazırlanmıştır. 

 

 

BAKMADAN GEÇME!